Έτοιμος για μεταγραφή ο Καρέλης

Για τις φήμες που ακούγονται περί μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού μίλησε ο επιθετικός του ΠαναθηναΪκού, Νίκος Καρέλης, λέγοντας πως αν έρθει καλή πρόταση, θα σταθμίσει όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:
«Θέλουμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη. Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα του Κυπέλλου, είχαμε καλή παρουσία και έχουμε καλή ψυχολογία. Είμαστε έτοιμοι να πάμε με ήρεμο μυαλό και αυτοσυγκέντρωση να πάρουμε το παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν και στην πρώτη ευκαιρία που θα μας δοθεί να βάλουμε γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Ανέκαθεν ήταν δύσκολη έδρα η Κομοτηνή. Έχουν καλούς παίκτες και με την αλλαγή προπονητή έχουν δείξει κάποια καλά στοιχεία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι δύσκολο. Θα κοιτάξουμε να εφαρμόσουμε ό,τι μας πει ο προπονητής για να κερδίσουμε.

Στον πρώτο γύρο είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα θα έλεγα. Από εκεί και πέρα κρατάμε ότι είμαστε σε καλή βαθμολογική κατάσταση και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Στο δεύτερο γύρο περιμένω να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις και στο τέλος θα κοιτάξουμε τι έχουμε καταφέρει. Το 2015 ήταν καλή χρονιά, πιστεύω. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και με δουλειά μπορεί να γίνει καλύτερη.

Κανείς δεν είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα, γιατί πρέπει να δουλεύεις συνέχεια και να βελτιώνεσαι. Αν έρθει κάτι άλλο, θα κάτσω να το σκεφτώ περισσότερο, θα δω τι θα είναι καλύτερο για μένα και τότε θα αποφασίσω. Όμως τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό, το μυαλό μου είναι εδώ, βοηθώ την ομάδα μου και βελτιώνομαι μέσα από αυτό. Ήταν σημαντικό ότι είχα πάει στη Ρωσία και είδα πώς ήταν τα πράγματα εκεί. Πήρα κάποιες εμπειρίες και πιστεύω πως θα με βοηθήσει στην καριέρα μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα