Έτοιμος για Ολυμπιακό δήλωσε ο Ματέους!

Η αγωνιστική απραξία δεν πτοεί την αποφασιστικότητα του Βραζιλιάνου επιθετικού της Ντνίπρο, Ματέους, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ξένου ποδοσφαιριστή:
«Θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Προερχόμαστε από μια μεγάλη διακοπή, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ρυθμό από συνεχείς αγώνες και για μας θα είναι λίγο δυσκολότερο. Όμως είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά και θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που προτιμά να έχει την κατοχή και δεν παίζει τόσο με αντεπιθέσεις. Έχει έναν νέο προπονητή, τον Βίτορ Περέιρα, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά. Του αρέσει το τεχνικό ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλοί μας έχουν γρήγορους παίκτες, αλλά είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.

Είναι σαν να παίζουμε δύο ματς εκτός έδρας. Είναι διαφορετικό να αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα με το κοινό μας κι άλλο να παίζουμε στο Κίεβο όπου οι κερκίδες θα είναι σχεδόν άδειες. Ο Ολυμπιακός που θα έχει γεμάτο γήπεδο ίσως να έχει έναν καθοριστικό παράγοντα υπέρ του. Όμως μπορεί να γίνει και το αντίθετο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα