Έτοιμος… για την «αιώνια πόλη» ο Αρτούρ Μαζουακού

Έτοιμος να πει το μεγάλο «ναι» στη Ρόμα, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό, δήλωσε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο αριστερός φουλ μπακ των «ερυθρόλευκων» Αρτούρ Μαζουακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος, βάσει των οποίων η μεταγραφή του στο καμπιονάτο πλησιάζει:
«Έρχομαι από μία εξαιρετική σεζόν, τη δεύτερη ως επαγγελματίας. Είναι τιμητικό το ενδιαφέρον που υπάρχει από μεγάλες ομάδες, κάτι που δείχνει πως τα πηγαίνω καλά. Ωστόσο, χρειάζεται να το αποδεικνύω σε κάθε ματς και να βελτιωθώ περισσότερο.

Η Ιταλία είναι ένα πρωτάθλημα με ιδιαίτερες απαιτήσεις στο κομμάτι της τακτικής και θα με βοηθήσει. Παρακολουθώ τη Ρόμα, επειδή παίζει στο ιταλικό πρωτάθλημα που είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Για εμένα είναι ένα όνειρο, επειδή είναι μία ομάδα που παίζει στο Champions League και διεκδικεί κάθε τίτλο στη χώρα της.

πάρχουν σπουδαίοι παίκτες όπως ο Τότι και ο Ντε Ρόσι και ο κ. Γκαρσία που είναι συμπατριώτης μου. Σε μία πρόταση της Ρόμα δεν μπορείς να πεις όχι, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Ξέρω επίσης ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ίντερ, όπου παίζει ο “αδερφός” μου Κοντογμπιά, όπου παίξαμε μαζί στη Λανς. Για τη ώρα το μυαλό μου είναι μόνο στον Ολυμπιακό που και εκείνος παίζει στο Champions League. Στο ποδόσφαιρο μπορούν τα πάντα να συμβούν. Θα χρειαστεί να περιμένουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα