Έτοιμος για τη φιέστα ο Ρανιέρι!

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2015 η «Α» σας είχε προτείνει να ποντάρετε τα χρήματά σας στην κατάκτηση πρωταθλήματος από τη Λέστερ. Η απόδοση τότε ήταν 26 φορές τα λεφτά σας! Ήταν μετά τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι με 2-1.
Ακόμη και τότε, οι περισσότεροι «ειδικοί» έλεγαν πως η Λέστερ θα καταρρεύσει, η Σίτι θα παρουσιάσει την ανωτερότητά της, η Άρσεναλ θα σοβαρευτεί και τα λοιπά. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Η Λέστερ όχι μόνο δεν κατέρρευσε, αλλά φαίνεται ότι παίρνει το πρωτάθλημα άνετα. Αυτή τη φορά νίκησε με 0-21 τη Σάντερλαντ – τα γκολ στο 66’ και στις καθυστερήσεις ο Βάρντι – και όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους. Είναι δέκα βαθμούς μπροστά από την Τότεναμ κι απομένουν πέντε ματς (οι Λονδρέζοι έχουν ακόμη έξι παιχνίδια). Η Λέστερ έχει ακόμη τρία ματς εντός και δύο εκτός. Με τρεις νίκες είναι πρωταθλήτρια!
Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στην Αγγλία είναι προ των πυλών. Και ίσως μιλάμε για τη μεγαλύτερη έκπληξη σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Μόνο το πρωτάθλημα της Μονπελιέ στη Γαλλία είναι συγκρίσιμο γεγονός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα