Έτοιμο αγοραστή έχει η Μονακό για Φαλκάο!

Κανείς δεν πάει χαμένος, πόσω μάλλον ένας ποδοσφαιριστής της κλάσης του Ρανταμέλ Φαλκάο, το επαγγελματικό μέλλον του οποίου φαίνεται να μην βρίσκεται ούτε στο Μάντσεστερ, ούτε στο Μονακό…

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ εμμένει στην αρνητική του στάση απέναντι στον Κολομβιανό επιθετικό και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, δεν θα καλύψει τη ρήτρα των 60 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπεται για την εξαγορά των δικαιωμάτων του από τη Μονακό.

Οι Μονεγάσκοι κάθε άλλο παρά αγχώνονται, καθώς, όπως δήλωσε στο BBC ο αντιπρόεδρος του κλαμπ, Βαντίμ Βασίλιεφ, υπάρχουν προτάσεις από άλλα μεγάλα κλαμπ για τον διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή. Πιο αναλυτικά όσα είπε ο παράγοντες της γαλλικής ομάδας:

«Δεν ανησυχώ για τον Φαλκάο, καθώς είναι παγκόσμιας κλάσης επιθετικός. Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφασίσει να μην καλύψει τη ρήτρα του στο τέλος της σεζόν, θα στραφούμε σε άλλες μεγάλες ομάδες, οι οποίες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Οπότε, πραγματικά δεν ανησυχώ για εκείνον».

Ένα σενάριο που κυκλοφόρησε εκ νέου, είναι η πιθανότητα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το καλοκαίρι που πέρασε υπήρξε ενδιαφέρον από την πλευρά της «Βασίλισσας», αλλά και του παίκτη, ο οποίος είχε αναφερθεί στο όνειρό του να αγωνιστεί στον σύλλογο της Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα