Έτσι έφτασαν στο διαζύγιο Μελέτη και «E»

 

Μέχρι που τελικά οι δύο πλευρές τράβηξαν τόσο πολύ το σχοινί που έσπασε, και η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη (25/5).

Το κανάλι με μία λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών: «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στην οποία εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Τι όμως πυροδότησε αυτή την εξέλιξη; Μία συνέντευξη που παραχώρησε η παρουσιάστρια σε εβδομαδιαίο περιοδικό, χωρίς τη συγκατάθεση των ανθρώπων του καναλιού της! Το κανάλι με επιστολή ζήτησε από το περιοδικό να μη δημοσιοποιηθεί η συνέντευξη της Ελεονώρας, ενώ η ίδια έστελνε εξώδικο στους εργοδότες της, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «δεν υπήρχε όρος στο συμβόλαιό της να ζητάει τη συγκατάθεσή τους για τον Τύπο, παρά μόνο για τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις».

Το δημόσιο «άδειασμα» του καναλιού έκανε έξω φρενών τους ανθρώπους του, που αποφάσισαν δίχως άλλο πως ο χρόνος της Μελέτη τελείωσε στο Epsilon.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών πέρασαν από χίλια κύματα. Χαρακτηριστικό ότι πριν από μερικούς μήνες (Οκτώβριος 2015) η παρουσιάστρια είχε στείλει εξώδικο στο κανάλι για να καλύψει επαγγελματικά τη θέση της, καθώς λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της στα δελτία ειδήσεων το σκηνικό δεν ήταν έτοιμο.

Πίσω στο σήμερα και πάλι, η παρουσιάστρια ενημέρωσε πως έμαθε για το τέλος της συνεργασίας της μέσω των social media, ενώ έγραψε μεταξύ άλλων στο blog της: «…στην προκειμένη βέβαια δεν έχεις να κάνεις με κριτές ή επικριτές, αλλά με ορκισμένα σκυλιά, πιστά, πειθήνια όργανα μπουκωμένα πέρα από φαΐ και με θυμό που εκδηλώνει μία επιθετικότητα πρώτα προς τους ίδιους και μετά προς τους άλλους. (…) Και δυστυχώς ζούμε σε μία κοινωνία που η αλήθεια τρομάζει, η αλήθεια δεν προτιμάται από το ψέμα, η αλήθεια φοβίζει, η αλήθεια πονάει. Εσύ θέλεις την αλήθεια, και θα την λες πάντα με κάθε ευκαιρία και με κάθε κόστος, ειδικά όταν αυτή διαστρεβλώνεται, φιμώνεται, ή ό,τι άλλο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα