«Έτσι κάψαμε τα… παπούτσια του Εβρά»!

 

Μία άλλη πλευρά του Ζεράρντ Πικέ, αυτή του πλακατζή δίχως όρια, είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας με τον αμυντικό ογκόλιθο της Μπαρτσελόνα να θεωρεί πως στην Αγγλία οι άνθρωποι απολαμβάνουν το χιούμορ, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στην πατρίδα του.

«Είναι κάτι που αγάπησα όταν ζούσα στο Μάντσεστερ. Δεν παρεξηγούνται και ίσα-ίσα που προσπαθούν να το ανταποδώσουν. Εδώ στη Βαρκελώνη το χιούμορ μου δεν γίνεται αποδεκτό από όλους. Ξεφουσκώνω λάστιχα αυτοκινήτων των συμπαικτών μου και άλλα τέτοια, αλλά αυτά δεν μπορούν να συγκριθούν με ό,τι συνέβαινε στην Γιουνάιτεντ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μάλιστα θυμήθηκε μία από τις πιο… χοντρές πλάκες που είχε κάνει όταν ήταν στο «Ολντ Τράφορντ» και είχε… θύμα τον Πατρίς Εβρά. «Μια ημέρα ο Εβρά εμφανίστηκε με κάτι παπούτσια από την Nike που είχε ζητήσει πολλούς μήνες για γίνουν. Είχαν στο πλάι το όνομα των παιδιών του και άλλες λεπτομέρειες. Πήγε στο ντους και εμείς κάναμε μια μικρή φωτιά κι τα κάψαμε. Το τραβήξαμε σε βίντεο και του το στείλαμε. Τα πρώτα χρόνια στην Μπαρτσελόνα προσπάθησα να κάνω αντίστοιχες πλάκες αλλά δεν πήγαν καλά. Δεν υπάρχει η ίδια κουλτούρα» κατέληξε ο Ισπανός διεθνής αμυντικός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα