Έτσι τον θέλουμε τον Κώστα!(εικόνες και video)

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι και πάλι εδώ. Δεν μπήκε δυναμικά στη σεζόν με αποτέλεσμα να χάσει κάποια παιχνίδια, ωστόσο επέστρεψε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται, υποχρεώνοντας τον επίσημο λογαριασμό του Champions League στο Twitter να τον αποθεώσει.

Τι έχει κάνει  Έλληνας φορ; Πολύ απλά, έχει εμπλακεί σε επτά γκολ στα τρία τελευταία ματς στα οποία έχει αγωνιστεί, δύο με τη φανέλα της Εθνικής και ένα με αυτή της Μπενφίκα. Ένα γκολ με την Ολλανδία, έμμεση ασίστ στο γκολ του Γιαννιώτα στο ίδιο παιχνίδι, γκολ και δύο ασίστ κόντρα στο Γιβραλτάρ και δύο τέρματα στο ματς της Μπενφίκα με την Μπράγκα! Σύνολο επτά, αν και η αναφορά στο Twitter γράφει για έξι (καθώς δεν υπολογίζεται η ενέργειά του στο δεύτερο γκολ κόντρα στους Ολλανδούς).

Το πρώτο γκολ κόντρα στην Μπράγκα μάλιστα ήταν εντυπωσιακό, ένα μονοκόματο σουτ, αφού πρώτα γύρισε το σώμα του για να πλασάρει στο σημείο που ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπορούσε να κάνει τίποτα:

https://www.youtube.com/watch?v=KvNu6G49SSA

Να και το δεύτερο γκολ με κεφαλιά:

https://www.youtube.com/watch?v=cYYeQnXR0aw

Ο Μήτρογλου τερμάτισε στην πρώτη θέση του πίνακα των Ελλήνων σκόρερ κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν με 25 τεμάχια (που συνοδεύτηκαν με έξι ασίστ) σε σύνολο 45 αγώνων. Ακολούθησαν Φορτούνης με 21 και Καρέλης με 20 γκολ. Η παραγωγικότητα των Ελλήνων επιθετικών μας αφορά, καθώς η Εθνική μας ομάδα θα δώσει σημαντικά παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ μέσα στη σεζόν και με τον Μήτρογλου σε καλή κατάσταση μπορούμε να αισιοδοξούμε!

Δείτε τα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα τα οποία τον αποθεώνουν με χαρακτηρισμούς όπως “Μητρογκόλ”, “Κόκκινος διάβολος” και “Ελληνική Φωτιά”!

mitroglou1

mitroglou2

 

mitroglou3

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα