“Έφαγα πολιτικό και κομματικό ξύλο μέσα στους ΑΝΕΛ”

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Ραχήλ Μακρή, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» της Δευτέρας. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στους ΑΝΕΛ ενώ μίλησε για την ένταξή της στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποχώρησή της από το κόμμα του Καμμένου , αλλά και τον πόλεμο που έχει δεχτεί μέχρι σήμερα γι’ αυτή την πολιτική της κίνηση.

 

«Γίνεσαι ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να είσαι ΣΥΡΙΖΑ γιατί εγώ πρέπει να πούμε πως είμαι συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Να σας πω πως όταν ήμουν βουλευτής των ΑΝΕΛ συμμετείχα σε κινητοποιήσεις μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είχα πάει στην ΓΑΔΑ όταν έπιασαν τα παιδιά της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και ήμουν η μοναδική που διαμαρτυρόμουν. Με πήραν τότε τηλέφωνο κάποιοι από το κόμμα μου και μου είπαν: «φύγε γρήγορα από εκεί τι κάνεις εμείς δεν είμαστε αριστεροί τι κάνεις με τους κομμουνιστές;» Τελικά μαζί με τους κομουνιστές είναι αγκαλιασμένοι».

Ακόμη τόνισε: «Εγώ είμαι αντάρτης -όπως έλεγε και ο παππούς μου- δεν μπορώ να ενταχθώ σε κανένα κόμμα».

Ενώ λίγο αργότερα εξήγησε πως στο μόνο κόμμα που είχε ενταχθεί ήταν οι ΑΝΕΛ αλλά με τα όσα αντιμετώπισε δεν επιθυμεί να κάνει κάτι ανάλογο ποτέ ξανά στη ζωή της.

«Με όλα αυτά που είχα υποστεί πέρασα πολύ δύσκολα. Έφαγα πολιτικό και κομματικό ξύλο μέσα στους ΑΝΕΛ. Τραβούσα τα πάθη του Ιησού ας πούμε και τελικά δεν φτάνει μόνο αυτό με διέγραψαν και από την κοινοβουλευτική ομάδα. Μετά έκαναν πόλεμο να μην πάω πουθενά αλλού ήθελαν να με τελειώσουν πολιτικά για να μην υπάρξω πουθενά αλλού. Έκαναν πόλεμο, έβαλαν βέτο να μην είμαι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο ξεκαθάρισε: «Παρενέβη ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος από μόνος του από ότι καταλαβαίνω πήρε την πολιτική απόφαση και με έβαλε στο ψηφοδέλτιο της Κοζάνης. Ο Τσίπρας με στήριξε».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε πως πλέον δεν έχει καμία σχέση με κανέναν από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ και ούτε επιθυμεί να έχει.

Η Ραχήλ Μακρή στη συνέχεια της συνέντευξής της δεν δίστασε να παραδεχτεί δημόσια πως «δεν την χωνεύουν στο ΚΚΕ» και είπε: «Αυτοί με βρίζουν από πάνω μέχρι κάτω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα