Έφεραν το μίσος τους στην Ελλάδα!

Διάνα έπεσε η Ελληνική Αστυνομία, καθώς η επιχείρηση αναζήτησης Κροατών χούλιγκαν στέφθηκε με επιτυχία. Τα ξημερώματα της Τετάρτης έγινε έφοδος στο κεντρικό σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και εντοπίστηκαν χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι έρευνες έγιναν και σε κοντινά σπίτια και ξενοδοχεία!

Συγκεκριμένα, 40 οπαδοί της κροατικής ομάδας προσήχθησαν στη γειτονική Γ.Α.Δ.Α. κι έτσι η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να… ισοφαρίσει τις συλλήψεις μεταξύ Κροατών και Σέρβων, μιας και την προηγούμενη μέρα είχαν εντοπιστεί 41 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα που είχαν σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους με αυτούς της Ντινάμο στην Αττική γη, φέροντας βαρύ οπλισμό.

Στο βωμό της οπαδικής βίας, ο σύνδεσμος του ΠΑΟ δέχθηκε να περιθάλψει εθνικιστές Κροάτες οπαδούς, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συνταχθούν με τους εθνικιστές Σέρβους του Ερυθρού Αστέρα.

Θεωρητικά, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να αποσοβήσει επεισόδια που ίσως να ξέφευγαν εντελώς, καθώς με μπροστάρηδες τους φανατικούς Σέρβους και Κροάτες, θα έμπαιναν στο κόλπο και οι χούλιγαν του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ. Όλα αυτά με αφορμή ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για την κορυφαία συλλογική διοργάνωση. Κρίμα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα