Έφερε Τούμπα τα Play Off η ΑΕΚ, 0-1 τον ΠΑΟΚ και βλέπει Champions League

Τεράστια νίκη για την ΑΕΚ στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με σκορ 0-1, νίκη που την φέρνει στην κορυφή των Play Off κι ενώ πάσχιζε όλη τη χρονιά να προλάβει την πέμπτη θέση.

Η ΑΕΚ μπήκε πάρα πολύ δυνατά στον αγώνα, με σύστημα 4-3-3, και δημιούργησε πέντε φάσεις στα 17 πρώτα λεπτά, με αποτέλεσμα να βρει ένα γκολ στο 12’ μετά από πάσα του Μάνταλου και ωραίο τελείωμα του προωθημένου Ντιντάκ! Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε μετά το πρώτο 20λεπτο, αλλά δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα πιεστικός.

Στην επανάληψη όλοι οι παίκτες έδειχναν λίγο πιο κουρασμένοι, συνηθισμένο φαινόμενο στα ελληνικά Play Off. Λιγότερες φάσεις, σκληρό παιχνίδι, πολλές διακοπές, τραυματισμοί, διαμαρτυρίες, κίτρινες κάρτες, έγινε αυτό που ήθελε η ΑΕΚ για να βγει το παιχνίδι!

Η Ένωση πλέον είναι πρώτη στα Play Off και ονειρεύεται Champions League και σε κάθε περίπτωση η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος θα της χαρίσει τέσσερα τουλάχιστον ευρωπαϊκά ματς!

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος (46′ Κίτσιου), Κρέσπο, Βαρέλα (67’ Μαλεζάς), Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Κάμπος (58’ Ενρίκε), Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Πρίγιοβιτς

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γαλανόπουλος (72’ Μπακασέτας), Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος (72’ Γιόχανσον), Αραούχο (62’ Αλμέιδα)

Η βαθμολογία των Play Off μετά την πρώτη αγωνιστική

  1. ΑΕΚ                 3
  2. ΠΑΟΚ              2
  3. ΠΑΟ                2
  4. Πανιώνιος       1
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα