Έφεση κατά της απόφασης από τον ΟΦΗ

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον αγώνα της η ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς στο Δ.Σ. της Δευτέρας (2/3) επισημάνθηκε πως έχει κάθε δικαίωμα να καταφύγει στην επιτροπή Εφέσεων και να διεκδικήσει την επιστροφή των τεσσάρων βαθμών που της αφαιρέθηκαν λόγω των οφειλών προς τους Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ, καθώς και τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή εξέλιξη, καθώς μέχρι πρότινος, στα γραφεία της Λίγκας επικρατούσε η άποψη ότι δεν έχει δικαίωμα προσφυγής ο ΟΦΗ. Μετά από μελέτη των κανονισμών, αποδείχθηκε ότι η ομάδα της Κρήτης μπορεί να «κυνηγήσει» την άρση της απόφασης της Super League, τόσο για τους βαθμούς που αφαιρέθηκαν, όσο και για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο κατακυρώθηκε άνευ αγώνα, υπέρ του περιστεριώτικου συλλόγου.

Ο Νίκος Μαχλάς δήλωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα ασκήσει έφεση και θα επιδιώξει τη δικαίωση της ομάδας του, προκειμένου να προσφέρει στον ΟΦΗ το δικαίωμα να διεκδικήσει εντός γηπέδου την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι Κρητικοί έχουν δύο πολύ σημαντικά «χαρτιά» στα χέρια τους. Πρώτον, ότι διευθέτησαν τις οφειλές απέναντι στους Χόρχε και Ζόρντι Λόπεζ. Το γεγονός αυτό άρει τον βασικό λόγο της τιμωρίας, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους δύο Ισπανούς.

Το ίδιο ισχύει και για τον μη ορισμό της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Επιπροσθέτως, οι ομιλίτες έχουν και τη δημόσια τοποθέτηση της ΠΑΕ Ατρόμητος και του προέδρου της. Γιώργου Σπανού, οι οποίοι ζήτησαν την κανονική διεξαγωγή του αγώνα, με το σκεπτικό ότι τα ματς πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα