Έφτασε ο Μποκανί για τον Ολυμπιακό!

Ο 31χρονος Ντιεμερσί Μποκανί έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σύντομα ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα.

Πρόκειται ξεκάθαρα για επιλογή του Χάσι, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από τη θητεία του στο Βέλγιο. Ο Κοσοβάρος προπονητής το “πήρε πάνω του”, καθώς πιστεύει πως ο Κογκολέζος σέντερ φορ θα ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν το τελευταία διάστημα και θα βρει τον παλιό καλό του εαυτό, αυτό που θα του επιτρέπει να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα.

Ο Μποκανί την τελευταία τριετία έχει μόλις δέκα γκολ σε 57 ματς, κακή συγκομιδή σε κάθε περίπτωση, ωστόσο έχει μεγάλη εμπειρία, ξέρει τι θα πει πίεση πρωταθλητισμού, έχει σηκώσει κούπες, έχει κάνει φανταστικές χρονιές στην καριέρα του σε γκολ, ασίστ και παρουσία στο γήπεδο και γενικές αφήνει υποσχέσεις, αρκεί να είναι καλά στην υγεία του.

Στο γαλλικό και στο αγγλικό πρωτάθλημα δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να αφήσει το στίγμα του, αλλά στο Βέλγιο πολλές φορές ήταν ασταμάτητος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα