Έφυγε ο Ολυμπιακός!

Ασυνήθιστος σε τέτοιες ημερομηνίες ο Ολυμπιακός, αλλά έτσι είναι αυτά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα υποχρεωθούν φέτος σε δύο προκριματικούς γύρους αν θέλουν να αγωνιστούν στους ομίλους του Champions League κι έτσι αναγκάστηκαν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους πολύ νωρίτερα!

Οι παίκτες που υπολογίζονται αυτή τη στιγμή από το Μάρκο Σίλβα μπήκαν στο αεροπλάνο με προορισμό την Αυστρία και εκεί – στο πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασία – θα δει ο Πορτογάλος προπονητής ποιους θα προκρίνει για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Μετεγγραφή θα πρέπει να θεωρείται αυτή του Γιάννη Γιαννιώτα, καθώς ο 23χρονος μέσος τα πήγε περίφημα πέρσι στον ΑΠΟΕΛ και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στο ρόστερ, εκτός αν ο Σίλβα έχει αντίθετη άποψη. Ωστόσο, όλες οι πληροφορίες λένε πως είναι δεδομένη η παραμονή του.

Προφανώς κατά τα διάρκεια της προετοιμασίας θα ενσωματωθούν ποδοσφαιριστές, καθώς μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει κάνει μόνο μία προσθήκη, αυτή του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ενώ έχουν αποχωρήσει ο Ρομπέρτο, Φουστέρ και Ερνάνι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα