Έ«Χ»ασαν έδαφος και οι δύο… (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι σκοράροντας μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ντάουντα και προσπάθησαν τόσο πριν, όσο και μετά την ισοφάριση για το δεύτερο γκολ που θα του χάρισε τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά την αποβολή του Κιβρακίδη, μάλιστα, έδειξαν να αρκούνται στην αποφυγή της ήττας.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά και το γεγονός ότι αναγκάστηκε από πολύ νωρίς να… κυνηγάει στο σκορ τους Περιστεριώτες, ήταν βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια του. Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με πέναλτι του Μόλινς στο 30’ και έψαξαν το δεύτερο γκολ ως το φινάλε, αλλά τους έλειψε η σωστή τελική πάσα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (63’ Ούμπιντες), Ντικινί, Βασιλακάκης (74’ Καρασαλίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (83’ Λαζαρίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας (76’ Χατζηγιοβάνης), Σιλά, Λουντ, Μουνιέ (46’ Χίλιεμαρκ), Αλτμαν, Μολίνς (72’ Τσάβες).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα