Έχασαν και οι δύο!

 

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1 στο ματς με το οποίο ξεκίνησαν τα φετινά Play Off της Super League και έχασαν έδαφος στο μίνι αυτό πρωτάθλημα. Κι αν ο Πανιώνιος έχει μπει στη διοργάνωση «χαλαρός», γνωρίζοντας ότι τουλάχιστον έχει εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, οι «πράσινοι» σίγουρα έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κι ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟ ήταν αυτός που απείλησε κυρίως με τον Μπεργκ – είχε μάλιστα δοκάρι στο 32’ – το σκορ το άνοιξαν οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, όταν ο Στιλ, λες και το έχει τάμα στο συγκεκριμένο γήπεδο, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, επιτρέποντας στον Ανσαριφάρντ να σκοράρει (52’). Οι φιλοξενούμενοι τα έχασαν με τον τρόπο που δέχθηκαν το γκολ και ο Πανιώνιος δημιούργησε καλές ευκαιρίες για να πετύχει και ένα δεύτερο, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 72’, μάλιστα, δέχθηκε την ισοφάριση στην πρώτη φάση που έκανε ο ΠΑΟ στην επανάληψη, όταν ο Μέσο βρήκε το Λέτο  κι εκείνος σημάδεψε τη γωνία του Διούδη. Μέχρι το τέλος δεν απειλήθηκε ξανά κάποια εστία, παρά μόνο στις καθυστερήσεις αυτή του ΠΑΟ (έσωσε στη γραμμή ο Μολέδο).

Εύκολο το έργο του διαιτητή Παπαπέτρου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος (72’ Μπαρκάν), Μπακασέτας, Μασούρας (89’ Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ (69’ Καραμάνος).

ΠΑΟ:  Στιλ, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Ζέκα, Εβαντζελίστα (62’ Μπουμάλ), Λουντ (78’ Αμπέντ), Βιγιαφάνιες, Λέτο (87’ Μαμούτε), Μπεργκ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα