Έχασε έδαφος και παίκτες

 

Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός επί Ουζουνίδη, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος με τις άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες που χάνουν τη δύναμή τους μακριά από την έδρα τους και που δεν μπορούν να φανούν ανταγωνιστικές σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟ ήταν αναμενόμενο ότι θα δυσκολευτεί στο Καυτανζόγλειο, όλοι δυσκολεύονται εκεί – όλοι δυσκολεύονται παντού η αλήθεια είναι – αλλά οι «πράσινοι» ελπίζανε ότι θα αποτελέσουν την εξαίρεση, ότι με την ποιότητά τους και με τακτική προσήλωση θα σβήσουν την λαχτάρα του «γηραιού» για βαθμούς και θα πάρουν το «διπλό» που θα τους έφερνε επτά βαθμούς από την κορυφή.

Οι «πράσινοι»  όχι μόνο έχασαν έδαφος, αλλά με Ξάνθη και ΑΕΚ να καραδοκούν στη βαθμολογία, ξεκινάνε σειρά δύσκολων αγώνων (αρχής γενομένης με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο). Σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια, μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα πρέπει να αφήσει εκτός τους τιμωρημένους Μπεργκ, Κουρμπέλη και Ζέκα. Όλοι τους οφείλουν να εκτίσουν μία αγωνιστική σε ένα από τα παιχνίδια με ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, ενώ στο όριο των καρτών είναι και ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος αν «κιτρινιστεί» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα πρέπει μετά να εκτίσει δύο αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα