Έχασε Ρέτσο, πονάει ο Ντε Λα Μπέγια!

Υποχρεωμένος να ποντάρει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ είναι ο Πάουλο Μπέντο, καθώς οι υποχρεώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πολλές και θα παραμείνουν πολλές, καθώς υπάρχουν πέντε ακόμη ματς για το Europa League μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους, τα δύο επιπλέον παιχνίδια του πρωταθλήματος που αναβλήθηκαν, ενώ κάποια στιγμή θα ξεκινήσει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει πως ο φετινός Ολυμπιακός θέλει να αποφύγει όσο το δυνατό τους τραυματισμούς, ιδίως στην άμυνα που η σεζόν ξεκίνησε ήδη με τον Ομάρ στα πιτς. Η νίκη στο Καυτανζόγλειο ήρθε παρά την υποτονική εμφάνιση, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής είδε τον Ρέτσο να χτυπάει στο κεφάλι και να μένει εκτός δράσης για δέκα περίπου μέρες (θα προπονείται δίχως να κάνει κεφαλιές). Επιπλέον, ο Ντε Λα Μπέγια πόνεσε για μία ακόμη φορά στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του (υπέστη κάκωση προ εβδομάδων), δεν έχει κάτι ανησυχητικό, αλλά μετά από κάθε αγώνα πονάει και αυτό όσο να’ ναι είναι ενοχλητικό.

Κατά τα άλλα, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε τη σεζόν ο Ιντέγιε, αλλά και έντονος προβληματισμός για την κατάσταση του Κώστα Φορτούνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα