Έχει δεσμό με τον κομμωτή του: Το βιβλίο που «καίει» τον Τζορτζ Κλούνεϊ

«Πονοκέφαλος» για τον Τζορτζ Κλούνεϊ το βιβλίο με τίτλο «Μια μυστική φιλοδοξία» που έγραψαν για τον δημοφιλή ηθοποιό δύο Γαλλίδες δημοσιογράφοι. Το εν λόγω βιβλίο όμως είναι «φωτιά» που καίει τον Χολιγουντιανό σταρ, αφού αποκαλύπτει ότι είναι σε σχέση με έναν άντρα εδώ και 20 χρόνια. Σύμφωνα με τη Μαέλ Μπρουν και Αμέλ Ζαΐντ, o 55χρονος γόης μπορεί να παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν αλλά αλλού έχει δώσει την καρδιά του εδώ και πάρα πολλά χρόνια.  Και ο άντρας αυτός δεν είναι άλλος από τον  Ιταλό κομμωτή του Waldo Sanchez.

Οι δύο συγγραφείς ισχυρίζονται ότι το βιβλίο τους είναι προϊόν έρευνας και συνεντεύξεων στο χωριό Laglio, ένα γραφικό, όμορφο μέρος, στις όχθες της λίμνης Κόμο στην Ιταλία, εκεί όπου ο Τζορτζ Κλούνεϊ διαθέτει πολυτελή έπαυλη και περνά τις διακοπές του παρέα με στενούς φίλους, όπως ο σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ, Rande Gerber και ο κομμωτής του, με τον οποίο γνωρίστηκαν σε πάρκινγκ κινηματογραφικού στούντιο την δεκαετία του ’90 και από τότε είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες ο γάμος του Αμερικανού ηθοποιού με τη γοητευτική δικηγόρο είναι μόνο μια «κάλυψη» για την σχέση των δύο ανδρών και το «εισιτήριο» που θα βοηθήσει τον Κλούνεϊ να πραγματοποιήσει τον επόμενο στόχο του,  που δεν είναι άλλος από την υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

οοοοοοοοοοοοοοο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα