Έχει καλό προαίσθημα για Παναθηναϊκό!

Ο Ουασίμ Μπούι παραχώρησε συνέντευξη σε ολλανδικά Μέσα, λέγοντας πως έχει πολύ καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό, ενώ υπεραμύνθηκε των επιλογών του, απαντώντας στην κριτική που δέχεται από τους συμπατριώτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής των «πράσινων»:
«Παρά την κακή σεζόν με το Αμβούργο, έχω καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό. Μετά την αποχώρηση του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ αγωνίστηκα ελάχιστα στην Γερμανία. Έδωσα τα πάντα, όμως κάποιες φορές δεν είναι στο χέρι σου η τύχη σου. Ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την Γιουβέντους μέρχι το 2017. Αυτό μου δίνει σιγουριά, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία. Βέβαια το σημαντικότερο είναι να παίζω. Θα μπορούσα να μείνω, όμως επέλεξα κάτι διαφορετικό και θα δούμε πως θα πάει.

Στην Ολλανδία μπορεί να έχασαν τα ίχνη μου, όμως είναι νωρίς να πούμε αν ήταν καλή η κακή η επιλογή μου να πάω στην Γιουβέντους. Ο καθένας έχει την άποψη του για το θέμα. Δεν με αγγίζουν όμως. Όσα ακούγονται περί χρημάτων είναι ανοησίες. Έφυγα πολύ μικρός και υπέγραψα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Υπήρχε προοπτική».

Εν τω μεταξύ, στον Παναθηναϊκό καταστρώνουν τα μεταγραφικά τους πλάνα ενόψει της… ενδεχόμενης πρόκρισης στα play off του Champions League. Το 0-0 που απέσπασε η ομάδα στο Βέλγιο, από τη Σταντάρ Λιέγης είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ωστόσο από μόνο του δεν δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά, ο Νίκος Νταμπίζας και οι συνεργάτες του έχουν ήδη αρχίσει τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους, πάντα σε συνεννόηση με τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Γιάννη Αναστασίου, προκειμένου να δράσουν άμεσα και ει δυνατόν, να προλάβουν τη λίστα για τους παίκτες της επόμενης φάσης του Champions League.

Ο στόχος είναι ένας δεξιός χαφ, με επιθετικά κυρίως χαρακτηριστικά, αλλά και ένας χαφ για τον άξονα, που να συνδυάζει οργανωτικά και αμυντικά καθήκοντα. Εξυπακούεται πως οι όποιες κινήσεις γίνουν, δεν θα ξεφύγουν από τη φιλοσοφία όσων έχουν προηγηθεί, καθώς το μπάτζετ, ακόμη και με τα μπόνους της πρόκρισης, παραμένει εξαιρετικά περιορισμένο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα