“Έχει καταλυθεί η τάξη” είπε για Ρουβίκωνα και αναρχικούς ο Δημ. Καμμένος

Αλλαγή της πολιτικής της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών ζήτησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για αδιανόητη δράση του Ρουβίκωνα. «Για τη δική μου ψυχοσύνθεση και το δικό μου χαρακτήρα, έχει καταλυθεί η τάξη και ο νόμος» ανέφερε ο κ. Καμμένος, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του για τη στάση της κυβέρνησης: «Υπάρχει μία πολιτική ανοχή στα μέλη του Ρουβίκωνα, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το είχαμε δει και στη Βουλή». Λίγο μετά επανήλθε, σημειώνοντας πως θεωρείται αυτονόητο να ρίξει κάποιος μολοτόφ σε τρόλεϊ, έτσι γίνεται και για τον Ρουβίκωνα και για άλλες συλλογικότητες και ότι «η πολιτική πρέπει να αλλάξει».

Επίσης, ο κ. Καμμένος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει παλαιότερη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι είναι ακτιβιστικές οι ενέργειες του Ρουβίκωνα, διαφώνησε λέγοντας ότι «δεν είναι ακτιβιστική ενέργεια», ενώ πρόσθεσε ότι, όταν Χρυσαυγίτες έκαναν το ίδιο, τους κατηγορούσαμε.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε «καλύτερη αστυνόμευση», ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις αποφυλακίσεις με τον νόμο Παρασκευόπουλου. “Πρόκειται για σοβαρό ζήτημα, είπε, καθώς το 80%των αποφυλακισθέντων ξανακάνουν αδικήματα και γυρίζουν πίσω, πια ως ισοβίτες”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα