Έχε γεια Μόναχο!

Η διοίκηση της Μπάγερν περίμενε τον Πέπ Γουαρδιόλα στα γραφεία της για να συζητήσουν πιθανή ανανέωση μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας για το μήνα Δεκέμβρη. Ωστόσο, ο Καταλανός ζήτησε η κουβέντα αυτή να γίνει μία εβδομάδα νωρίτερα…

Οι Βαυαροί παράγοντες διαισθάνθηκαν ότι κάτι κακό θα ακούσουν και του είπαν να μην αγχώνεται και πως μπορούν να περιμένουν για μία ακόμη εβδομάδα, αλλά ο Πεπε δεν άντεξε και τους το… μπουμπούνισε: «Οκ, όποτε θέλετε! Απλά καλό θα ήταν να ψάξετε για προπονητή!».

Δεν τους ήρθε και ο ουρανός σφοντύλι των Βαυαρών, αφού τη φαντάζονταν αυτή την εξέλιξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι πίστευαν πως τα 40.000.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο θα ήταν ένα «μικρό» δέλεαρ. Ο Γουαρδιόλα, όμως, δεν ακούει τίποτα. Πιστεύει πως ο κύκλος του ολοκληρώθηκε. Και απ’ ότι φαίνεται τακτική του είναι να φεύγει πετυχημένος από τις ομάδες στις οποίες βρίσκεται.

Επόμενος σταθμός θα είναι μάλλον το Μάντσεστερ. Μεγάλο φαβορί η Σίτι, στο κόλπο όμως δεν αποκλείεται να μπει και η Γιουνάιτεντ. Αουτσάιντερ είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν, αν και οι Άραβες της Παρί προτιμούν να διαθέτουν λεφτά στους παίκτες, παρά στους προπονητές.

Για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη ομάδα που θα μετατρέψει σε μοντέλο ο Καταλανός κόουτς…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα