«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το είπε και το έκανε, συνοδεύοντας την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Στους οπαδούς της ομάδας του ότι θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι δεν «μασάει» από έδρες και κινδύνους. Στη νέα κυβέρνηση ότι επιθυμεί ένα νέο ήθος και πολιτισμό στο ποδόσφαιρο, δίχως πολεμικές ιαχές και καταστάσεις που δεν τιμούν κανέναν και δυσφημούν το άθλημα παγκοσμίως.

Μετά το τέλος του ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, στέλνοντας μήνυμα και για την υπόθεση της εμπλοκής του στην έρευνα της Δικαιοσύνης για τα σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο και τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Πιο αναλυτικά όσα είπε ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας:

«Δεν χρειάζεται κάθε φορά που ανεβαίνει ο Ολυμπιακός στην Θεσσαλονίκη να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Εμείς θέλουμε τον ΠΑΟΚ δυνατό. Όταν ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός, είναι και ο Ολυμπιακός δυνατός.

Αντί να μας δικάζετε κάθε μέρα, κάντε λίγο υπομονή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, εκτός από το περιστατικό με τον Τσόρι Ντομίνγκες. Δεν έπρεπε να φάει ένα κομμάτι σίδερο στην πλάτη, αλλά αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα