«Έχουμε σταθεί πολύ καλά στο τουρνουά»

Την ικανοποίησή τους για την πορεία της προετοιμασίας και την εικόνα της ομάδας στο τουρνουά των ΗΠΑ, εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Τάσος Αυλωνίτης και Δημήτρης Κολοβός.

Ο Τάσος Αυλωνίτης αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται σε επίπεδο τακτικής. Αναλυτικά όσα είπε:
«Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασία έχει διαφορά σε σχέση με το πρώτο. Έχουμε τα φιλικά παιχνίδια εδώ τα οποία είναι πολύ δυνατά. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχουμε δείξει καλό πρόσωπο και οι προπονήσεις είναι για αυτό ακριβώς: προσπαθούμε να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή. Πέραν της φυσικής κατάστασης υπάρχει και το κομμάτι της τακτικής και όλα αυτά τα οποία πρέπει να αφομοιώσουμε. Τα φιλικά αυτά γίνονται, προκειμένου να βγάλουμε όλα αυτά τα πράγματα στο γήπεδο. Το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό και συνεχίζουμε.

Κάθε μέρα νιώθω και πιο άνετος. Έχω προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα, ειδικά σε αυτό το δεύτερο στάδιο. Με έχουν βοηθήσει πολύ και συμπαίκτες μου, τους οποίους γνώριζαν και από πιο παλιά. Μας έχει βοηθήσει πολύ, όλα τα νέα παιδιά, το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και το οποίο συναντήσαμε εδώ. Κοιτάζουμε ο καθένας να βελτιώνεται στο κομμάτι του, προκειμένου ομαδικά να προοδεύσουμε και μέσα από τα φιλικά αυτά να γίνουμε καλύτεροι. Και ο ίδιος ο κόουτς, αλλά και όλο το τεχνικό επιτελείο με βοήθησαν πάρα πολύ. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να νιώσω άνετα και να μπω στην ομάδα και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό».

Ο Δημήτρης Κολοβός από την πλευρά του αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στα πολύ δυνατά φιλικά που έχει δώσει στις ΗΠΑ:
«Έχουμε λιγότερο τρέξιμο και περισσότερη τακτική. Ασκήσεις με μπάλα. Έχουμε τα φιλικά, επάνω στα οποία δουλεύουμε και στεκόμαστε περισσότερο στο τακτικό κομμάτι. Μέχρι στιγμής έχουμε σταθεί πολύ καλά στο τουρνουά αυτό, στο ICC. Έρχεται όντως ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι. Το ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι και αυτό σημαντικό και όπως και τα υπόλοιπα μας που δώσαμε εδώ, θα το αντιμετωπίσουμε ανάλογα και με την κατάλληλη προετοιμασία.

Μέρα με τη μέρα νιώθω πολύ καλύτερα. Όλα τα παιδιά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ να γίνω γρήγορα μέλος της ομάδας και μαζί τους και όλοι από το τεχνικό επιτελείο. Είναι όλοι πολύ κοντά μας. Θα είναι κάτι όμορφο το να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό. Το περιμένω πως και πως»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα