«Έχω δεχτεί πρόταση για την πολιτική»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΣΤΗΝ «Α»

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

Ξεχάστε τη Σαμπρίνα, εκείνο το ανέμελο ξανθό κορίτσι που έκανε τα πρώτα της μουσικά βήματα ερμηνεύοντας το «Μπουμ Μπουμ», και κερδίζοντας τον τίτλο τής σέξι ξανθιάς Μπάρμπι. Η Σαμπρίνα μεγάλωσε, ωρίμασε, ψάχτηκε μέσα της, διάβασε πολλά βιβλία, είναι γνώστρια των πολιτικών εξελίξεων και αρκετά συχνά εκφράζει τις πολιτικές της απόψεις στα social media, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων εναντίον της.

Η ίδια όμως δεν μασάει από υβριστικά μηνύματα. Μεγαλώνει μόνη της τον γιο της, σπούδασε αστρολογία και «φλερτάρει» με την πολιτική. Μιλάει στην «Α» για τα κυκλώματα που την άφησαν έξω από τα φερόμενα νυχτερινά σχήματα της πρώτης γραμμής, και απαντάει αν είναι και πάλι ζευγάρι με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο.

Σε εκφράζει ως γυναίκα και γιατί το νέο σου τραγούδι «Τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες;», που υπογράφει στίχους και μουσική ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος;

«Είναι μικρά χαριτωμένα πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες για να αρέσουμε περισσότερο σε εμάς και στους άλλους, και το βρίσκω κωμικό όλο αυτό. Ξεκινάει κυρίως από την εφηβεία, και αν είμαστε τυχερές, μεγαλώνοντας κρατάμε μόνο την κωμική πλευρά του».

Πώς έγινε η νέα σου μουσική συνάντηση με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο; Είχατε επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια;

«Με τον Κώστα κάναμε παρέα και πριν ξανασυνεργαστούμε. Μου ήρθε η ιδέα για τις χορεύτριες και το κάναμε, έτσι απλά. Μάλιστα ετοιμάζουμε και νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα».

Τον θεωρείς μέντορά σου; Του οφείλεις πολλά από όσα έγινες με τα σουξέ που εμπνεύστηκε από εσένα;

«Ο Κώστας μού έμαθε πράγματα που μου ήταν τελείως άγνωστα. Ήμουν τυχερή γιατί, πέρα πολλές ώρες στο στούντιο με έναν χαρισματικό άνθρωπο, έμαθα και έζησα τη δημιουργία ενός τραγουδιού, την ενορχήστρωση, την ηχοληψία αλλά και να αντεπεξέλθω σε τόσα πολλά δύσκολο που συναντάει ένα νέο κορίτσι που βρίσκεται στο ξεκίνημά του».

Τα δημοσιεύματα σας ήθελαν εκ νέου ζευγάρι…

«Δεν είμαστε ζευγάρι ερωτικά, όμως μουσικά είμαστε ζευγάρι! Ταιριάζουμε πολύ εκεί και σίγουρα είναι το μόνο σημείο που δεν διαφωνούμε (γέλια)».

Είστε δύο άνθρωποι που αγαπηθήκατε πολύ. Θα έδινες μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτή τη σχέση σήμερα;

«Όταν κάτι κάνει τον κύκλο του, δεν αισθάνεσαι την ανάγκη νέας προσπάθειας. Απολαμβάνεις τη νέα σχέση με τη νέα της μορφή. Όλα εξελίσσονται και φτάνουν εκεί που είναι να φτάσουν».

Εμφανίζεστε μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και την Ελένη Καρουσάκη στον «Κόμβο». Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

«Νομίζω ότι η καλή μας διάθεση και η καλή συνεργασία που έχουμε τα κάνει όλα αυτά. Με την Ελένη Καρουσάκη έχουμε πάνω από όλα μία πολύ καλή φιλία ετών, και αυτή η αύρα φέρνει καλή διάθεση και θετική ενέργεια που μεταδίδεται και στον κόσμο».

Κάνοντας τον απολογισμό της καριέρας σου, τι κρατάς και τι πιθανόν πετάς από τις καλλιτεχνικές σου κινήσεις;

«Φέτος συμπληρώνω 24 χρόνια, ξεκίνησα το 1992, και όσο περίεργο και αν ακουστεί, κρατάω τα πάντα και δεν πετάω τίποτα. Ό,τι σου μαθαίνει η ζωή, ευχάριστα και δυσάρεστα, πρέπει να γίνουν ο “θησαυρός” σου και όχι άνθρακας».

Θεωρείς ότι ο τίτλος τής σέξι Μπάρμπι, του sex symbol που φέρεις χρόνια στην πλάτη σου, ήταν «βαρύ» φορτίο που πιθανόν να σου κόστισε;

«Στις περισσότερες, αν όχι σε όλες τις γυναίκες, νομίζω ότι αρέσει να είναι σέξι, και σε εμένα φυσικά (γέλια). Και πιστεύω ότι όλο αυτό το συναίσθημα είναι φυσιολογικό, υγιές και όμορφο. Και τελικά δεν μου κόστισε σε τίποτα αυτός ο τίτλος. Δεν είχε αρνητικά αποτελέσματα».

Γιατί η Σαμπρίνα που μετράει τόσα σουξέ και χρόνια στο πεντάγραμμο δεν είναι στην «πρώτη» γραμμή της παραλιακής διασκέδασης; Υπάρχουν κυκλώματα;

«Κυκλώματα πάντα και παντού υπήρχαν. Όμως αλλάζουν οι άνθρωποι, αλλάζουν και τα κυκλώματα. Αλλά αυτό δεν είναι ο λόγος. Όλα έτσι είναι στη ζωή, με τα πάνω και τα κάτω τους, και από τα κάτω τους στα πάνω τους. Όμως το ότι είμαι σε έναν τόσο δύσκολο χώρο ενεργά εδώ και 20 χρόνια, αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία».

Ασχολήθηκες με την αστρολογία και την ανάλυση αστρολογικών χαρτών όπου πήρες και το πτυχίο σου; Το εξασκείς ως επάγγελμα;

«Δεν κάνω επάγγελμα την αστρολογία. Η αστρολογία είναι για μένα μία μεγάλη αγάπη που με ταξιδεύει και με ξεκουράζει».

Τον δικό σου αστρολογικό χάρτη τον παρακολουθείς συχνά; Τι βλέπεις για το μέλλον;

«Δεν παρακολουθώ τόσο συχνά τον χάρτη μου. Περισσότερο διαβάζω ώστε να μαθαίνω συνεχώς καινούργια πράγματα, όπως να εξετάζω άλλους χάρτες και γεγονότα».

Πώς είναι η σχέση σου με τον μονάκριβό σου;

«Καλά τα πάμε. Ο γιος μου είναι στην προεφηβεία, και νομίζω ότι το κλειδί μιας καλής εφηβείας είναι καλή προεφηβεία. Η σχέση μας είναι μαμάς και παιδιού. Απλή και υπέροχη. Του μαθαίνω και μου μαθαίνει πάρα μα πάρα πολλά περισσότερα».

Αν σου ανακοίνωνε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, θα τον εμπόδιζες;

«Ας κάνει ό,τι αγαπήσει και ό,τι είναι καλύτερο για τον ίδιο. Θα είμαι δίπλα του σε όποια απόφασή του».

Θα ήθελες ένα δεύτερο παιδί;

«Δεν το σκέφτομαι καν».

Με τον μπαμπά του γιου σου, Παναγιώτη Λιαδέλη, περάσατε από έναν κυκεώνα. Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις σας;

«Όλα είναι καλά με τον Παναγιώτη. Και όπως όλα τα διαζύγια, έτσι και το δικό μας είχε τις κακές στιγμές του. Αν και ζει σε άλλη πόλη ο Παναγιώτης, προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στο παιδί».

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, θα προσπαθούσες να μη φτάσετε στο διαζύγιο;

«Αν ήταν να είμαστε μαζί, θα ήμασταν. Δεν ήταν όμως να είμαστε, οπότε κρατάμε αυτό και προχωράμε στη ζωή μας».

Πώς καταφέρνεις και ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω σου;

«Νιώθω παιδί, νιώθω όμορφα για τη ζωή, δεν παίρνω πολύ σοβαρά αυτά που δεν χρειάζεται, αγαπώ τον εαυτό μου, τον συγχωρώ και τον καταλαβαίνω. Και το βασικό, κοιμάμαι πάνω από 8 ώρες κάθε μέρα και γελάω πολύ!!!»

Την ηλικία σου τη λες;

«Νομίζω ότι τώρα πια μπορώ να σταματήσω να τη λέω. Αφού κι αυτή δεν μου μιλάει, δεν της μιλάω και εγώ».

Αν σου ζητούσε η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών να κάνεις την επόμενη πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo, όπως η Άντζελα Δημητρίου, θα το σκεφτόσουν;

«Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι τέτοιο, όμως σίγουρα εύχομαι να μη χρειαζόταν».

Πώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου σε δέκα χρόνια;

«Να είμαι ευτυχισμένη και υγιής. Δεν έχω άλλα πιο συγκεκριμένα στάνταρς».

Παρακολουθώντας σε στο διαδίκτυο, τοποθετείσαι αρκετά συχνά γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις και ξεσπάς…

«Οι πολιτικές εξελίξεις αφορούν όλους μας και θεωρώ υποχρέωση του κάθε πολίτη να ενημερώνεται από τη στιγμή που έχει το δικαίωμα της ψήφου, και βεβαίως την ελευθερία να μιλά, να ανταλλάσσει απόψεις, να συζητά, να διαφωνεί ή να συμφωνεί. Δεν πίστευα ποτέ ότι οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να μιλάνε για να μην επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Αυτό είναι μεγάλο παραμύθι. Όσοι δεν μιλάνε είναι γιατί θέλουν να τα έχουν καλά με όλους. Όμως θεωρώ σημαντικό, για να είμαστε πολίτες με σκέψη και ελευθερία λόγου, κυρίως να προτρέπουμε τον κόσμο να ενδιαφέρεται για την πολιτεία, την κοινωνία, και όχι μόνο να μιλάμε για το πόσο ωραία περάσαμε στα κοσμικά πάρτι ή πόσα ωραία ή άσχημα είμαστε ντυμένες, ποιος είναι ο νέος γκόμενος, αν έχουμε κυτταρίτιδα, ή στητά οπίσθια».

Έχει τύχει να δεχτείς ακραία απειλητικά μηνύματα από κάποιους που οι πολιτικές σου απόψεις δεν τους βρίσκουν σύμφωνους;

«Έχει συμβεί να με βρίσουν στο προφίλ μου και να σχολιάσουν άσχημα κάποια site. Βέβαια, δεν με ενδιαφέρει η άποψη των ανθρώπων που τα λεγόμενά τους δεν στηρίζονται σε επιχειρήματα και η κριτική τους είναι αποτέλεσμα συμφερόντων ή σκοπιμοτήτων. Μη σου πως με τιμάει κιόλας να μη με συμπαθούν τέτοιοι άνθρωποι».

Η πολιτική σε γοητεύει για να ασχοληθείς μαζί της; Έχεις δεχτεί προτάσεις;

«Με γοητεύει η πολιτική, αλλά όχι με τη μορφή που κάποιοι της έχουν δώσει. Έχω δεχτεί πρόταση για την πολιτική, όμως δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει. Δεν έχω υπομονή ούτε αντοχή να παίζω θέατρο, ή να μπω σε καλούπια που θα μου υποδείξουν».

Μήπως κάποιοι δεν μπορούν να δεχτούν ότι μια όμορφη γυναίκα όπως εσύ μπορεί να είναι μορφωμένη και να έχει πολιτική άποψη;

«Βεβαίως και δέχονται ότι μια όμορφη γυναίκα μπορεί να είναι μορφωμένη και να έχει πολιτική άποψη, αρκεί αυτή η άποψη να είναι ίδια με τη δική τους! Μερικές φορές, μάλιστα, μη σου πω ότι αρκεί μόνο να έχει την ίδια άποψη με τους κατάλληλους ανθρώπους για να την κάνει φωνάρα, κουκλάρα, διανοούμενη, ανθρωπίστρια και ένα σωρό άλλα (γέλια)».

«Θέλω τον άντρα να είναι σέξι»

Είσαι ερωτευμένη αυτό το διάστημα;

«Σαν ζυγός που είμαι ΝΑΙ. Πάντα είμαι ερωτευμένη!!!»

Γιατί τα τελευταία χρόνια δεν βλέπουμε στοιχεία για την προσωπική σου ζωή; Πώς την προστατεύεις;

«Δεν χρειάζεται να προστατεύεις κάτι. Συμβαίνει ανάλογα με τη σχέση και τον άνθρωπο. Αν είναι μια σχέση με έναν εξίσου επώνυμο, ή μια σχέση τρικυμιώδης, τότε θα συζητηθεί περισσότερο».

Θεωρείς ότι η υπερέκθεση των επώνυμων σχέσεων που είχες στο παρελθόν σού έκαναν κακό τότε;

«Δεν θεωρώ ότι μου έκαναν κακό».

Ποια είναι τα στοιχεία του άντρα που πρέπει να έχει για να σταθεί δίπλα σου;

«Να τον θαυμάζω, να είναι δημιουργικός, έξυπνος, γενναιόδωρος και… σέξι!»

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα