«Έψαχνα την ευκαιρία να επενδύσω»

Αποκαλυπτικός, ειλικρινής και ενθουσιασμένος με την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο, εμφανίστηκε ο νέος επενδυτής της ΠΑΕ Άρης, Άλεξ Κάλας.

Ο ομογενής επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στους τρεις άξονες που θα κινηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να ανακάμψει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα και να κτίσει σε στέρεες βάσεις την επόμενη μέρα της. Πιο αναλυτικά όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

«Πρώτα απ’ όλα να πω, πως ήταν πολύ ενδιαφέρουσες αυτές οι μέρες της παρουσίας μου εδώ. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους οι οποίοι είναι γύρω από την ομάδα και άκουσα με πολύ ενδιαφέρον τις απόψεις τους και τις διαφορετικές προοπτικές με τις οποίες αντιμετωπίζουν τα πράγματα. Κατάλαβα, βεβαίως, πως ερχόμενος εδώ, δεν είναι σαν να έκανα μια βόλτα στο πάρκο! Ξέρω πως υπάρχουν πολλές διαδικασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν και γενικότερα πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει.

Εγώ θέλω να κάνω μια επένδυση και εφόσον είδα την ευκαιρία, έκρινα καλό να την κάνω στην πατρίδα μου. Είναι τρεις οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθούμε κατά κύριο λόγο. Πρώτος και βασικότερος να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Δεύτερος τομέας η έναρξη και ολοκλήρωση της διαδικασίας της εκκαθάρισης και τρίτος, σε συνεργασία με τον ΑΣ, να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις, ώστε να κατορθώσουμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό για τον Άρη.

Αυτό θα συμβεί, είτε στα τέλη Μαΐου, είτε, σίγουρα, στις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου. Ελπίζω, όταν θα έρθω την επόμενη φορά, να έχουμε όλοι έναν παραπάνω λόγο να είμαστε χαρούμενοι! Να έχουμε έναν λόγο για να γιορτάσουμε κάτι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα