“Έως την Δευτέρα θα έχουμε έτοιμο το πακέτο των μεταρρυθμίσεων”

Έως την ερχόμενη Δευτέρα θα έχουμε έτοιμο το πακέτο των μεταρρυθμίσεων, τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης που αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο Βερολίνο με την Άνγκελα Μέρκελ. 

Όπως είπε η συζήτηση, μιλώντας στον ΑΝΤ1 η συζήτηση κινήθηκε γύρω από γενικά θέματα και δεν έγινε συγκεκριμένη συζήτηση για ιδιωτικοποιήσεις ή την ουσία των μεταρρυθμίσεων.

Παρουσιάστηκαν συγκλίσεις, σημείωσε ο κ. Σακελλαρίδης, και έκανε λόγο για καλή διάθεση ανάμεσα στους δύο ηγέτες προκειμένου να βρεθούν κοινοί τόποι για να  κατατεθεί η τελική λίστα στο Eurogroup.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε συνολικά σημαντική τη συνάντηση λέγοντας ότι από τον πρωθυπουργό τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων όπως παρουσιάστηκαν και στη συνέντευξη τύπου.

Η Ελλάδα θα παρουσιάσει το πακέτο μεταρρυθμίσεών της στους εταίρους της ευρωζώνης το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Θα γίνει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως το πακέτο των μεταρρυθμίσεων που θα προτείνει η Αθήνα δεν θα περιλαμβάνει υφεσιακά μέτρα, αλλά διαρθρωτικές αλλαγές.

«Γυρνάμε ευχαριστημένοι από το Βερολίνο γιατί πρώτα από όλα ο κ. Τσίπρας έθεσε μια σειρά από ζητήματα στην κ. Μέρκελ και το γερμανικό κοινό», δήλωσε ο κυβερνητικός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα