“Ήθελα να δώσω χαρά στους μέσα και στους έξω!”

Βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και τρεις μέρες και ακόμα ταλαιπωρείται από το τζετ λαγκ, λόγω της επιστροφής της από τον Άγιο Δομίνικο. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Survivor Πανόραμα” και μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς:

“Ήταν πολλοί οι λόγοι που το αποφάσισα. Έπρεπε να τους ζυγίσω, το σκέφτηκα σφαιρικά. Δεν ταίριαζα με το περιβάλλον, αλλά κι αυτό στο τέλος το ισορρόπησα. Πιεζόμουν ψυχολογικά, στεναχωριέμαι πολύ εύκολα. Ήθελα να δώσω χαρά στους μέσα και στους έξω”.

Όσον αφορά στην απόφασή της να ψηφίσει τον Στέλιο Χανταμπάκη, παραδέχτηκε πως ήταν αυθόρμητη: “Είχα στο μυαλό μου να ψηφίσω αγωνιστικά, τους πιο αδύναμους παίκτες. Είχα τρεις στο μυαλό μου στο συγκεκριμένο συμβούλιο. Παρορμητικά λειτούργησα και αποφάσισα να ψηφίσω τον Χανταμπάκη. Για μένα, πρώτα πάει το συναίσθημα και μετά η λογική. Είδα ότι όλη η ομάδα ψήφιζε με άλλα κριτήρια και όχι δίκαια και εκεί ήταν που σκέφτηκα γιατί να συνεχίσουμε να δουλευόμαστε. Τον θαύμαζα και τον θαυμάζω ως πατέρα τον Στέλιο (σ.σ. Χανταμπάκης)”.

Σε ερώτηση με ποιον θα ήθελε να κάνει παρέα όταν τελειώσει το παιχνίδι, σχολίασε: “Τελειώνοντας το παιχνίδι, θα ήθελα να κάνω παρέα με τον Σπαλιάρα. Φιλαράκι μου θα είναι, γιατί εξελίχθηκε, άλλαξε, πήρε το μάθημά του. Αρχικά ένιωσα πως ταίριαζα με όλους, ανοίχτηκα, ήμουν αυθόρμητη και μετά στην πορεία είδα ότι δεν ήταν έτσι”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα