«Ήμουν δειλή ως άνθρωπος»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, αρκετά πράος και συνεσταλμένος. Η ίδια αποκαλύπτει οτι μπορεί να δείχνει αυτήν την εικόνα, αλλά πρόσφατα έμαθε και η ίδια τι κρύβει μέσα της… 

«Και εγώ δεν μου το ‘χα. Πολλά χρόνια ήταν σβησμένη η φωτιά μου. Ήμουν δειλή ως άνθρωπος. Χρειάστηκε να μεγαλώσω αρκετά, να πάω σχολείο, να περάσω στο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια να πατήσω σιγά σιγά στα πόδια μου, για να μπορέσω πολύ αργότερα να ανοίξω τα φτερά μου για να πετάξω και προς τα πάνω και προς τα κάτω» τόνισε στο TV Έθνος.
Και συνεχίζει λέγοντας: «Ακόμα και όταν θα τη φάω τη φάπα μου και θα προσγειωθώ ανώμαλα αντικρίζοντας συμπεριφορές που δεν φανταζόμουν και δεν περίμενα, αυτές δεν γίνονται η αιτία για να αλλάξω. Καμιά φορά μου λέει τίποτα σχετικό η μαμά μου και της απαντάω «δεν μπορώ να αλλάξω, έτσι με μεγάλωσες». Όμως… βελτιώνομαι (γέλια).»
Καταλήγοντας αναφέρει: «Τα πέρασα δύσκολα όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και έδωσα όντως τις μάχες μου, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Υπήρξαν στιγμές που λύγισα, αλλά ξανασηκώθηκα και συνέχισα. Η κρίση για μένα ήταν σαν ένα μεγάλο κύμα. Βρέθηκα μέσα στην καρδιά του και αποφάσισα πως έπρεπε να το αφήσω να περάσει από πάνω μου, έτσι ώστε να μπορέσω να ξανά βγω στην επιφάνειά του. Άλλωστε, ένα είναι σίγουρο. Κανείς μας δεν μπορεί να έχει διαρκώς… λιακάδα στη ζωή του, γιατί έτσι είναι η ίδια η ζωή. Η ζωή σε κάνει και βασιλιά και ζητιάνο. Το θέμα είναι να μην εγκαταλείπεις ποτέ τη μάχη…».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα