«Ήμουν 18 και εκείνος 78 αλλά ήθελε σεξ»

Τον γνώρισε στην πιο τρυφερή της ηλικία! Ζώντας μία φτωχική καθημερινότητα η πολυτέλεια που της έδειξε, τη δελέασε για να μετακομίσει στο παλάτι του και να ζήσει μαζί του…

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Χιου Χέφνερ ένα από τα αγαπημένα του κουνελάκια η Κέντρα, μίλησε δημόσια για τη σχέση του μαζί του αλλά και το σεξ που της ζητούσε!

«Μου ζήτησε να γίνω ένα από τα κορίτσια του και τότε η ιδέα μου φάνηκε καλή. Δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε αυτό, αλλά δέχθηκα. Τότε ζούσα σε ένα πολύ μικρό, φτωχικό διαμέρισμα. Είχα μια χάλια ζωή και προσευχόμουν να μπορέσω να φύγω από εκεί. Όταν ο Χιού μου ζήτησε να μετακομίσω στην έπαυλη του Playboy Mansion, δέχτηκα αμέσως, ωστόσο δεν είχα καταλάβει πως μέσα σε όλο αυτό συμπεριλαμβανόταν και το σεξ.Ο Χιού έρχονταν και απλά σε ρώταγε αν θέλεις να ανέβεις μαζί του στον επάνω όροφο. Ήμουν 18 και αυτός 78. Δε μας υποχρέωνε να κάνουνε σεξ μαζί μαζί του. Η επιλογή ήταν δική σου. Πάντα έπαιρνε στο δωμάτιό του από δύο κοπέλες και πάνω και ήμουν περίεργη για το τι συνέβαινε με τα ”κορίτσια του”».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα