Ήξεις αφήξεις από Πεταλωτή για το εάν ο ΓΑΠ στηρίζει Φώφη

«Ο Γιώργος Παπανδρέου λειτουργεί πολιτικά χωρίς συναλλαγές και η όποια στάση του έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεσμευόμαστε μόνον από τις αξίες μας. Και το αποδεικνύουμε».

Με αυτά τα λόγια απάντησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Πεταλώτης, στο ερώτημα για το εάν ο πρώην πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί να στηρίξει την υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα. Ο ίδιος εξηγεί ότι δεν πρόκειται να υπάρξει «κάποια υποψηφιότητα έκπληξη» από το κόμμα του κ. Παπανδρέου. Όσον αφορά το γιατί το ΚΙΔΗΣΟ δεν κατεβάζει κάποιον υποψήφιο, ο κ. Πεταλωτής σημειώνει: «Έχουμε αποδείξει ότι μας ενδιαφέρει πρωτίστως ο χώρος με τις ανοιχτές του ιδέες και η υπηρέτηση μιας βαθιά δημοκρατικής ατζέντας για την αλλαγή στη χώρα».

Δεν πρόκειται να υπάρξει «κάποια υποψηφιότητα έκπληξη» από το κόμμα του κ. Παπανδρέου

Τέλος, ο πάλαι ποτέ κυβερνητικός εκπρόσωπος ασκεί κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, λέγοντας ότι η χώρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους ξένους επενδυτές και ότι «απαιτείται σχέδιο και κυβέρνηση σοβαρή που να πιστεύει στην ανάπτυξη, χωρίς ιδεοληψίες, χωρίς να λειτουργεί υπέρ συμφερόντων και φυσικά να αντιλαμβάνεται τις εξελίξεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα