Ήξεις… αφίξεις για Τουντόρ, Άρνεσεν

Τις τελευταίες τους ημέρες στον ΠΑΟΚ διανύουν τόσο ο προπονητής, Ιγκόρ Τούντορ, όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Φρανκ Άρνεσεν, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης έχει λάβει τις αποφάσεις του και αναμένει την κατάλληλη στιγμή, προκειμένου να τις υλοποιήσει.

Η ήττα από τον Ηρακλή στην Τούμπα ήταν το… κερασάκι στην τούρτα, καθώς η εικόνα της ομάδας είχε δρομολογήσεις τις εξελίξεις. Αμέσως μετά τον αγώνα με τον «Γηραιό», ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε τους Τούντορ και Άρσεσεν στο γραφείο του, ενώ είχε κυκλοφορήσει έντονα πως θα διακόψει τη συνεργασία του μαζί τους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, ωστόσο η δυσαρέσκεια είναι δεδομένη, όπως και οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί.

Ο Ιγκόρ Τούντορ μένει στην ομάδα μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός του και να επιτευχθεί συμφωνία μαζί του. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Γεωργιανού Σότα Αρβελάτζε, ο οποίος είναι ελεύθερος και συζητά τους όρους μίας ενδεχόμενης συνεργασίας με το «Δικέφαλο του Βορρά». Η ΠΑΕ δεν διέψευσε το σενάριο που κυκλοφόρησε, ενώ σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, επαφές γίνονται και με άλλους τεχνικούς, κυρίως ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά τον Φρανκ Άρνεσεν, ο Ιβάν Σαββόδης εξέφρασε την απογοήτευσή του, διότι περίμενε πολλά από τον καταξιωμένο τεχνικό διευθυντή. Ο Δανός είναι πιθανό να διατηρηθεί στο πόστο του μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενδεχομένως και των play off, ωστόσο είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνει και για την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα