Ήρθε η πρόταση που περίμεναν για τον Ρέτσο

Ο Ολυμπιακός πέρσι κοστολογούσε τον Παναγιώτη Ρέτσο πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ, διότι έβλεπε το ταλέντο του να «ξεχειλίζει». Ίσως και οι ίδιοι οι ερυθρόλευκοι να μην περίμεναν ότι η αξία του θα διπλασιαστεί  μέσα σε ένα χρόνο.

Κι αν πριν από δύο μήνες ο Ολυμπιακός είχε φτάσει να τον κοστολογεί γύρω στα 15 εκατομμύρια, η πρόκριση στους ομίλους και η διάθεση ομάδων από την Μπουντεσλίγκα και τη Γαλλία να ανεβάζουν κάθε εβδομάδα και λίγο την προσφορά τους, επέτρεψε στη διοίκηση Μαρινάκη να «τσιμπάει»  όλο και περισσότερο την τιμή του. Μέχρι που ξαφνικά ήρθε η πρόταση της Ρεν που υπερβαίνει κάθε προσδοκία. Προσφορά 20.000.000 ευρώ που υπό προϋποθέσεις (μπόνους, ποσοστό μεταπώλησης κτλ) μπορεί να ανέβει. Πρόκειται για ένα ποσό που ουδέποτε έχει ξανασυζητηθεί για Έλληνα παίκτη μικρότερο των 20 ετών.

Στον Ολυμπιακό πλέον είναι σκεπτικοί. Το ποσό είναι υπέρογκο , αλλά ο μήνας έχει 29, ο Ρέτσος είναι ο καλύτερος αμυντικός και η κλήρωση του Champions League επιτρέπει κι άλλη άνοδο του κασέ του. Αρκεί, φυσικά, να ανταποκριθεί στα ματς που έρχονται κόντρα στο Μέσι, στον Σουάρες, στον Ντεμπελέ, στο Μάντζουκιτς, στον Κουαδράδο, στον Ντιμπάλα…

Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα