“Ήρθε η ώρα για το νέο μεγάλο προοδευτικό κίνημα στον χώρο του Κέντρου”

Αναγκαία κρίνει την δημιουργία  ενός νέου κόμματος στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος τονίζει πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει κάτι τέτοιο.

“Όταν λέμε ότι είναι η ώρα αποφάσεων για το νέο, μεγάλο, ενωμένο προοδευτικό κίνημα, εννοούμε κάθε λέξη» τονίζει σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Τα Νέα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ιδρυτής της  πολιτικής πρωτοβουλίας με το όνομα «με την επόμενη Ελλάδα”ο οποίος υπογραμμίζει πως σε αυτήν την προσπάθεια χωράνε όλοι.

“Όποιος σήμερα δεν υπερβεί τις αντιθέσεις του παρελθόντος,θα κάνει πολύ κακό στο μέλλον του τόπου”

«Όποιος σήμερα δεν υπερβεί τις αντιθέσεις του παρελθόντος, δεν στηρίξει και κυρίως δεν εργαστεί για την επίλυση της πολιτικής κρίσης στον προοδευτικό χώρο, τότε δεν θα κάνει κακό μόνο στην παράταξη. Θα κάνει πολύ κακό στο μέλλον του τόπου» επισημαίνει ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος παράλληλα αποκλείει οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία του νέου φορέα με τη Ν.Δ.

«Αν τώρα δεν θεμελιωθούν οι πολιτικές προϋποθέσεις ώστε να καλυφθεί το κενό που αφήνει στον προοδευτικό χώρο η σταδιακή αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ, τότε η δημαγωγική ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο θα συνεχίσει να κάνει ζημιά στη χώρα έστω από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μετά τη βέβαιη ήττα της στις επόμενες εκλογές, αλλά θα είναι θέμα χρόνου η επάνοδός της στην κυβέρνηση» υπογραμμίζει ο κ.Ραγκούσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα