“Ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι νταβατζήδες και οι απατεώνες που λήστεψαν το λαό”

Στην Ελασσόνα όπου εγκαινίασε γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας παράλληλα ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι νταβατζήδες που λήστεψαν τον λαό. ενώ τόνισε πως η χώρα τον Αύγουστο του 2018 θα βγει από την κρίση.

«Τον Αύγουστο η πατρίδα μας δεν θα είναι η χώρα της κρίσης, η χώρα της υποτέλειας, της παραδόσεως της εθνικής κυριαρχίας.Θα είναι ξανά μια ελεύθερη χώρα, μια δυνατή χώρα με πολίτες οι οποίοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν πίσω αυτά που χάσανε όλη αυτή την διάρκεια των εφτά ετών της σκληρής κρίσης της πατρίδας μας» είπε ο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

“Ενός-ενός ξηλώνονται τα γαλόνια”

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε πως η λύση ξεκινάει από την πρωτογενή παραγωγή, ενώ αναφέρθηκε και στο σύστημα της διαπλοκής.

“Όλοι αυτοί οι απατεώνες και οι νταβατζήδες που έλεγε ο Κώστας Καραμανλής, οι οποίοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό ήρθε η ώρα να πληρώσουνε. Ένας-ένας οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Ενός-ενός ξηλώνονται τα γαλόνια.

Δεν έχει σημασία αν λέγονται Ψυχάρης, Μπόμπολας ή οτιδήποτε άλλο. Ένας, ένας από αυτούς οδηγείται πλέον να φέρει πίσω τα κλεμμένα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βάλουμε την πατρίδα μας μπροστά» σημείωσε.Ενός-ενός ξηλώνονται τα γαλόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα