Ήρθε και ο Ρινάλντι για τον ΠΑΟ!

Ολοκληρώνεται – εκτός απροόπτου – το ρόστερ του Παναθηναϊκού με την προσθήκη και του 22χρονου στράικερ από την Αργεντινή με το όνομα Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα και διαπραγματεύεται τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του και λογικά τις επόμενες ώρες θα έχουμε ανακοινώσεις.

Υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μία ακόμη κίνηση αν ο ΠΑΟ προκριθεί στους ομίλους του Europa League, αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος για μία τέτοια προσθήκη. Ο Ρινάλντι είναι ένα «λαχείο» για τον ΠΑΟ, καθώς είναι μόλις 22 ετών και φυσικά δεν έχει αγωνιστεί εκτός Ευρώπης, ωστόσο στην πατρίδα του ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις και αρκετά γκολ για την ηλικία του και τα λεπτά συμμετοχής του. Συγκεκριμένα, έχει ήδη βρει δίχτυα εννέα φορές (έχει και δύο ασίστ) σε 37 ματς, εκ των οποίων έπαιξε 90 λεπτά στα 22.

Ο Λαουτάρο ήταν το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της Αρχεντίνος Τζούνιορς με συμβόλαιο που έτρεχε μέχρι το 2021 και ήδη έχει προκαλέσει εντύπωση στον Τύπο της Αργεντινής ότι η ομάδα του δέχθηκε να τον πουλήσει πριν ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη χρηματιστηριακή του αξία. Να σημειώσουμε πως ο Ρινάλντι λογίζεται ως κοινοτικός καθώς διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσιόνι με τον ΠΑΟ να προσφέρει τελικά κοντά στις 300.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα