Ήρθε ο μικρός για να γίνει… μεγάλος

Καθυστέρησε μία μέρα η επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση του, καθώς ο Ολυμπιακός πήρε πολλούς… μαζεμένους, αλλά ο Μπρούνο Βιάνα ανήκει και με τη βούλα πλέον στην «ερυθρόλευκη»  οικογένεια.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φετινό «στοίχημα» των πρωταθλητών. Ένας παίκτης με ελάχιστες παραστάσεις, με μετρημένα στα δάκτυλα των δύο χεριών επίσημα 90λεπτα στην καριέρα του, που σε τόσο μικρή ηλικία, στα 21 του, καλείται να φύγει από την Βραζιλία και να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στο Europa League (αν δηλωθεί).

Ο Πάουλο Μπέντο, ωστόσο, βάζει το χέρι του στη φωτιά. Κάτι θα ξέρει. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού πέρασε κάποιους μήνες στην Κρουζέιρο και δεν θα τον συνέφερε να προτείνει κάποιον που δεν κάνει.  Αντ’ αυτού, τόλμησε να προκρίνει τον πιτσιρικά και να του δώσει και ρόλο βασικού, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που ακούγονται.  Εδώ που τα λέμε, για να τον κοστολογεί τόσο ακριβά η Κρουζέιρο κάτι σημαίνει…

Για να δούμε αν ο μικρός στόπερ θα βγάλει τον προπονητή του «ασπροπρόσωπο» κι αν σε λίγα χρόνια η αξία του θα είναι πολλαπλάσια.  Ο Ολυμπιακός για το 75% του Μπρούνο Βιάνα δαπάνησε 1,9 εκατομμύρια ευρώ με την υποχρέωση να παραχωρήσει άλλες 500.000 ευρώ όταν φτάσει (αν τις φτάσει) τις 40 συμμετοχές με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα