«Ήρωας ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα»

Απογοητευμένος από τη μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε να προκριθεί η Ελλάδα στους «8» του Μουντιάλ, αλλά και περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι οι παίκτες, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «ήρωα» τον τερματοφύλακα της Κόστα Ρίκα και δήλωσε πως η Εθνική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αναλυτικά όσα είπε:

«Πραγματικά κάναμε μια υπερπροσπάθεια μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης. Νομίζω ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας έλειψε το έξτρα γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας πραγματικά νομίζω ότι είναι ο ήρωας της βραδιάς για την Κόστα Ρίκα. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κι έτσι πήγαμε στα πέναλτι. Τα πέναλτι είναι μια διαδικασία που θέλει και τύχη. Σταθήκαμε άτυχοι, χάσαμε ένα πέναλτι κι έτσι χάσαμε το παιχνίδι.

Το θετικό και το πιο όμορφο που ζήσαμε όλοι είναι ότι βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους, δώσαμε χαρά στους Έλληνες, αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Νομίζω, όμως, ότι ο κόσμος θα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, αν κι όχι από το αποτέλεσμα. Πραγματικά είναι κρίμα διότι το θέλαμε, το δείξαμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα