«Ήταν ένα όνειρο η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό»

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και την επιθυμία του να περάσει η ομάδα του στην επόμενη φάση του Champions League μίλησε σε αγγλική ιστοσελίδα ο Ρόι Κάρολ.

Ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε με ενθουσιώδη λόγια για την παρουσία του στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ μίλησε και για το παρελθόν του και ιδιαίτερα για την περίοδο που αποφάσισε να επιστρέψει από τη Δανία, στην Αγγλία…

«Δεν έχω πάει στο Ολντ Τράφορντ για αρκετό καιρό, άρα θα είναι ωραίο να δω γνωστά πρόσωπα. Αλλά το κυριότερο για μένα είναι να περάσει ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά. Θυμάμαι όταν έπαιζα στη Δανία και πίστευα ότι θα επέστρεφα τον Ιανουάριο, γιατί είχαμε διακοπή για το χειμώνα. Ήταν μια από αυτές τις καταστάσεις στις οποίες έπαιζες κάθε εβδομάδα και δεν έβλεπες την οικογένειά σου που βρισκόταν στην Αγγλία. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα και έτσι αποφάσισα να επιστρέψω. Αλλά πιθανότατα ήταν η χειρότερη απόφαση στην καριέρα μου γιατί δεν έβρισκα ομάδα. Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό είναι ένα όνειρο. Είναι όνειρο του καθενός, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαι 36 ετών και λέω τώρα στους νεαρούς Έλληνες παίκτες πως πολλά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο αν έχεις κάτω το κεφάλι και συνεχίζεις να δουλεύεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα