«Ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ, έφυγε να κάνει αποτοξίνωση»: Ο Μαυρίδης «καίει» την Παπαρίζου

Μόλις μερικά χρόνια μετά τον χωρισμό τους, που τους οδήγησε σε σκληρή αντιδικία στις δικαστικές αίθουσες, ο Τόνυ Μαυρίδης πήρε την απόφαση να αποκαλύψει όλα όσα δεν γνωρίζαμε για τη σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου.

Οι δυο τους υπήρξαν πολλά χρόνια ζευγάρι, ενώ εκείνος ήταν ο «καπετάνιος» της καριέρας της, μέχρι και το 2005,  όπου λίγο μετά τη νίκη της στη Γιουροβίζιον, εκείνος «αρρώστησε» ψυχικά από κατάθλιψη. Βυθίστηκε στα ψυχοφάρμακα, πήρε αναβολικά, έφτασε να ζυγίζει 38 κιλά περισσότερα, ζούσε «φυλακισμένος» μέρα νύχτα σε ένα στούντιο, με την τραγουδίστρια να μην μπορεί να τον βοηθήσει άλλο παίρνοντας την απόφαση του χωρισμού. Ο μουσικός παραγωγός που φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του Εύα Καραμπατζάκη στο περιοδικό You, ξεδιπλώνοντας το κουβάρι της ζωής του αλλά και το πώς έφτασε στον πάτο από όπου και βγήκε ζωντανός, αποκάλυψε για πρώτη φορά το παρασκήνιο του χωρισμού τους, αλλά και το σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης που αντιμετώπιζε η Έλενα Παπαπαρίζου, καταλήγοντας μάλιστα με την απορία, πώς έζησε 12 χρόνια μαζί της.

«Δεν πλακωθήκαμε. Την εμπιστεύτηκα με κλειστά τα μάτια και την πάτησα… Δεν το είχα με τα χρήματα –λάθος μου– ναι μεν τα διεκδικούσα για εκείνη, αλλά δεν τα διαχειριζόμουνα εγώ… Ανέκαθεν με έφταναν έστω και 10 ευρώ για τα τσιγάρα μου… Και με την Εύα έτσι είμαι, έτσι μεγάλωσα. Στο σπίτι μας η μάνα μου έκανε κουμάντο στα οικονομικά. Με στενοχώρησε που χώρισα μαζί της τόσο άσχημα. Συναισθηματικά για μένα αλλά και για εκείνη πιστεύω ότι είχε τελειώσει η σχέση από το 2008, ζούσαμε μαζί για τη δουλειά, για την εικόνα της και για την τηλεόραση. Εκείνη τότε αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό και μάλιστα αποχαιρέτησε τον κόσμο τότε από το μικρόφωνο στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν με τον Ρέμο λέγοντας ότι ήταν η τελευταία της μέρα στην Ελλάδα. Εγώ έμεινα εδώ και την περίμενα να έρθει για να ξεκαθαρίσουμε τα οικονομικά μας, είχαμε χωρίσει, αλλά περίμενα τις δικές της αποφάσεις για τα επαγγελματικά μας πλέον. Στο μεταξύ είχα γνωρίσει την Εύα και είχα προχωρήσει τη ζωή μου. Εκείνη λοιπόν γύρισε πίσω μετά από 6 μήνες και μου ζήτησε να τα μαζέψω και να φύγω από το σπίτι.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον έρωτά τους ξεκίνησε το 2005, όταν η Έλενα Παπαρίζου στέφθηκε η «βασίλισσα» της Ευρώπης, κερδίζοντας τη Γιουροβίζιον. Το άγχος του να τη διατηρήσει τότε στην κορυφή του στοίχισε τη ψυχική του υγεία.

«Εγώ όταν βάλω κάτι στο κεφάλι μου θέλω να το πετύχω. Μετά το 2005 που η Παπαρίζου κέρδισε τη Eurovision της είπα ότι δεν έπρεπε να επαναπαυτούμε επειδή φτάσαμε στην κορυφή, αλλά ότι έπρεπε να κρατηθούμε εκεί και να μείνουμε ψηλά… Δεν μπόρεσα να χειριστώ, όμως, τόσο μεγάλη επιτυχία, τη χειρίστηκα όσο μπορούσα… Είχα τρελαθεί, το τηλέφωνό μου χτυπούσε διαρκώς, μας ζητούσαν συνεργασίες και έπρεπε να τους κουμαντάρω όλους στην εντέλεια, αλλιώς δεν θα συγχωρούσα στον εαυτό μου το ελάχιστο λάθος… Εμένα στόχος μου ήταν να γίνει η Έλενα η καλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας, να τις φάει όλες, με την καλή έννοια… Δεν κοιμόμουνα, δεν έτρωγα, έπινα καφέ, έπαιρνα αναβολικά… Από το 1999 μέχρι το 2008 που κρατούσα τα σχοινιά στη δουλειά μας με την Παπαρίζου και οδηγούσα το καράβι σαν καλός καπετάνιος, όλα ήταν μια χαρά. Όταν όμως αρρώστησα έμεινα σπίτι, ενώ στο μεταξύ, μέχρι να συνέλθω, είχαν μπει οι αυλικοί από γύρω και είχαν αλλάξει τα πάντα» συμπλήρωσε ο Τόνυ Μαυρίδης.

Για να καταλήξει ότι ήταν τυφλός για να είναι μαζί της τόσα χρόνια ζευγάρι, αφού πλέον δεν την αναγνωρίζει.

«Ναι, απορώ, μάλιστα, πως της χάρισα 12 χρόνια από τη ζωή μου. Εκτός αν ήμουνα τόσο τυφλός! Πιθανόν οι άνθρωποι να αλλάζουν μεγαλώνοντας, όσο ήμασταν μαζί θεωρούσα ότι ήταν πολύ δίκαιη. Μπορεί να πειράχτηκε που δεν έκανε οικογένεια και δεν παντρεύτηκε βέβαια, παρόλο που όταν ήμασταν μαζί ήταν απόλυτα σύμφωνη ότι πρώτα χτίζουμε την καριέρα μας και μετά τη ζωή μας…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα