Ήταν όλοι τους εκεί!

Με μία φαντασμαγορική εκδήλωση ο Παναθηναϊκός γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας (12/6) μαζί με τους οπαδούς του στο ΟΑΚΑ την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο μπάσκετ, που αγωνιστικά ήρθε μία μέρα νωρίτερα με τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Παρόντες στην «πράσινη» φιέστα ήταν όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του παρελθόντος όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αδελφοί Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος που οδήγησαν το «Τριφύλλι» στην κορυφή της Ευρώπης.

 

 

«Ακόμα φτάνουν στα αυτιά μου τα λόγια του αρχηγού των αρχηγών του Φραγκίσκου, που είπε στις χαρές και στις λύπες μαζί. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόσωπα, είναι ιδέα. Κάποτε πέρασαν ο Μποντιρόγκα, ο Ράτζα, ο Ουίλκινς. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να παίρνει τίτλους για 21 συναπτά χρόνια. Όταν αποχώρησαν ο τεράστιος Παύλος και ο τεράστιος Θανάσης πήραμε δύο νταμπλ. Πέρυσι σταμάτησε ο κορυφαίος των κορυφαίων, ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα ήταν εφικτό αν δεν ήμασταν μία γροθιά. Κόσμος – διοίκηση – προπονητές και ομάδα. Ο καθένας από εκεί που πρέπει. Ο κόσμος στην κερκίδα, οι παίκτες στο παρκέ και η διοίκηση εκεί που πρέπει. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε Παναθηναϊκοί και να είμαστε μια γροθιά. Θα συνεχίσουμε να παίρνουμε πρωταθλήματα για πολλά χρόνια ακόμα» είπε από το μικρόφωνο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα