Ήττα των Bucks με παροπλισμένο τον Γιάννη

Όλα στραβά κι ανάποδα για τους Bucks και για τον Γιάννη Αντετοκούμπο στο Ντάλας τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο Έλληνας σταρ φορτώθηκε δύο φάουλ στο 1,5 πρώτο λεπτό του αγώνα και ένα τρίτο όταν επέστρεψε στο παρκέ στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να δει σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο από τον πάγκο.

Η ομάδα του ηττήθηκε 86-75 στην παράταση (74-74 κανονική διάρκεια) κι αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη των Μavericks, οι οποίοι έπαιξαν καλή άμυνα στον Γιάννη και του επέτρεψαν τα μακρινά σουτ, τα οποία εξακολουθούν να αποτελούν την «αχίλλειο πτέρνα» του Αντετοκούμπο. Ο 21χρονος τελείωσε το ματς με 11 πόντους (3/7 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 2/4 βολές), 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 τάπες και 3 κλεψίματα.

Ακόμη και με αυτά τα χαμηλά νούμερα ο Γιάννης είναι πρώτος σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες των Bucks (πόντοι, ριμπάουντ, τάπες, κλεψίματα, ασίστ, λεπτά συμμετοχής), ενώ το Milwaukee είναι η μόνη ομάδα στο ΝΒΑ που βρίσκεται στην τοπ οκτάδα και στα κλεψίματα και στα κοψίματα, προφανώς χάρη στην απίθανη συνεισφορά του Γιάννη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα