“Ή θα αλλάξουμε ή θα ξαναχάσουμε”

Στην τηλεόραση του Mega και στην εκπομπή του Γιάννη Πρεντεντέρη “Ανατροπή” μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας ,, ο οποίος άφησε αιχμές εναντίον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη  ενώ επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό

Πιο συγκεκριμένα, την πεποίθησή του πως: «όποιος και να κερδίσει στις εσωκομματικές εκλογές κερδισμένη στο τέλος θα είναι η ενότητά της ΝΔ» εξέφρασε αρχικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν δίστασε να δώσει τα δικά του… προγνωστικά για την εκλογική διαδικασία της 22ας Νοεμβρίου σημειώνοντας πως: «Θα είμαι πρώτος και θα πάμε στη δεύτερη Κυριακή για να κερδίσω με το 50 + 1. Θα έχει υψηλή συμμετοχή η διαδικασία αν και κάποιοι το φοβούνται αυτό».

Επιπλέον ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε: «Είμαι κεντροδεξιός που πιστεύει πως η ΝΔ πρέπει να μιλάει στους πολίτες από την κεντροδεξιά μέχρι τις παρυφές της πατριωτικής Αριστεράς» και κατέληξε: «Πρέπει να ξαναφέρουμε πίσω τον κόσμο που απογοητεύσαμε. Η ΝΔ είναι ένα υπεύθυνο κόμμα. Θα έχουμε μια αντιπολίτευση σοβαρή που θα στηρίζει τα μεταρρυθμιστικά μέτρα και θα καταψηφίζουμε όλα τα υφεσιακά μέτρα. Ο κ. Μεϊμαράκης έλεγε πως θέλει να συνεργαστεί με τον κ. Τσίπρα. Εγώ δεν θέλω να συνεργαστώ μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος με βαθιές ιδεοληψίες. Ή θα αλλάξουμε ή θα ξαναχάσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα