Ίντερ μεταξύ… Τσικαρίτο και Φερνάντο Τόρες!

Σε μεγάλο δίλημμα έχει περιέλθει η διοίκηση της Ίντερ! Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι Μιλανέζοι αμφιταλαντεύονται μεταξύ του Χαβιέ Ερντάνες «τσικαρίτο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Φερνάντο Τόρες της Τσέλσι.

Το ενδιαφέρον για τον Ισπανό επιθετικό των «μπλε» είναι παλαιότερη υπόθεση και το μεγάλο «κόλλημα» των Ιταλών αφορά τις ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή. Ο Τόρες δεν δέχεται – προς το παρόν – να μειώσει τις απαιτήσεις του και αξιώνει ένα συμβόλαιο ανάλογο με εκείνο που απολαμβάνει στην Τσέλσι. Ωστόσο, στο ιταλικό πρωτάθλημα τα ποσά είναι πολύ μικρότερα και η Ίντερ, που ναι μεν θέλει να ενισχυθεί, αλλά παράλληλα θέλει να παραμείνει εντός του μπάτζετ που έχει θέσει ευθύς εξ αρχής, δεν είναι διατεθειμένη να προτείνει τόσο υψηλό συμβόλαιο σε οποιονδήποτε παίκτη, προκαλώντας θέμα και με τους υπόλοιπους που βρίσκονται στο ρόστερ.

Όσον αφορά στον «Τσικαρίτο», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κοστολογήσει τον παίκτη της στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και οι ετήσιες απολαβές του στους «μπέμπηδες» δεν αγγίζουν τα όρια της υπερβολής, κάτι που συνεπάγεται πως η Ίντερ μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα