Ίσακσον ή Οτσόα για τα γκολπόστ του ΠΑΟΚ!

Η ενδεκάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα. Όλες οι μεγάλες ομάδες διαθέτουν σπουδαίους γκολκίπερ για την εστία τους. Ο Φρανκ Άρνεσεν το γνωρίζει καλά και για τον λόγο αυτό θα ξεκινήσει την ενίσχυση του ΠΑΟΚ από τα μετόπισθεν, με την απόκτηση ενός εκ των Γκιγιέρμο Οτσόα ή Αντρέας Ίσακσον!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Δανός τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου του Βορρά» ενημέρωσε για τις… προθέσεις του τον νέο τεχνικό της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος – φυσικά – άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση ενός εκ των δύο σπουδαίων γκολκίπερ.

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα διέπρεψε με τη φανέλα του Μεξικού στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το περυσινό καλοκαίρι. Ανήκει στην ισπανική Μάλαγα από το 2014, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τη μοναδική θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, παραμένοντας στη σκιά του επίσης σπουδαίου Καμενί. Προκειμένου να αγωνίζεται, είναι διατεθειμένος να αλλάξει φανέλα. Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτησή του ως δανεικού, πιθανότατα με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Αντρέας Ίσακσον είναι από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες που έχει βγάλει το σουηδικό ποδόσφαιρο. Στα 33 του, μένει ελεύθερος από το συμβόλαιό του με την τουρκική Κασίμπασα, στην οποία υπέγραψε το 2012. Έχει αγωνιστεί στις Τρέλεμποργκ, Γιουβέντους, Ντζουργκάρντεν, Ρεν, Μάντσεστερ Σίτι και PSV Αϊντχόβεν.

Πρόκειται για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις, με σχετικά χαμηλό κόστος, τις οποίες έχει ξεχωρίσει και προωθεί ο Φρανκ Άρνεσεν, ακολουθώντας το δόγμα που θέλει τις σπουδαίες ομάδες να βασίζονται σε σπουδαίους τερματοφύλακες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα