Ίσα που πάει για πρωτάθλημα

Βρίσκεται μόλις έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή και την επόμενη εβδομάδα παίζει στη Λαμία την ώρα που ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και τη μεθεπόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός, κουτσά-στραβά, παρά το κακό του ξεκίνημα και το βάρος των -2 βαθμών από πέρσι, έχει μπει στην εξίσωση του φετινού τρελού πρωταθλήματος της Super League. Ο ΠΑΟ των 1.000 προβλημάτων είναι εδώ και αποδεικνύει πως είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Βέβαια, πρέπει να νικήσει και στη Λαμία. Και τότε σίγουρα θα δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει πολλά.

Με την Λάρισα μπορεί να μην έπαιξε την μπάλα της ζωής του ο Παναθηναϊκός, αλλά ποια ομάδα φέτος είναι σταθερά καλή σε όλα τα ματς. Οι «πράσινοι» έχουν ένα ψυχολογικό βάρος, αυτό της διοικητικής αβεβαιότητας, αλλά όσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους κρατά «ζωντανούς», ο Παναθηναϊκός δικαιούται να διεκδικεί. Και να ελπίζει.
Αστεία – αστεία, ένα πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό και μία πέραν κάθε πρόβλεψης είσοδος στους ομίλους του Champions League, σώζει ξαφνικά την ομάδα. Τραβηγμένο σενάριο, αλλά μόνο με την ελπίδα ζωντανή μπορεί να πορευτεί ο Παναθηναϊκός για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι καλύτερο να τον βλέπει να προσπαθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα