Ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά

Ποιος είναι άραγε το «The next best thing» του ελληνικού ποδοσφαίρου; Ποιος ποδοσφαιριστής ενδέχεται να απασχολήσει το καλοκαίρι και τις τέσσερις μεγάλες ομάδες του, δηλαδή ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ;

Ο Γιάννης Γιαννιώτας κάνει πράγματα και θαύματα φέτος με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στη Φορτούντα Ντίσελντορφ, που μάλλον έβαλε μικρή ρήτρα για το πρόσωπό του, καθώς τα 300 χιλιάρικα που απαιτούνται για την απόκτησή του είναι λίγα. Για να αποκτηθεί βέβαια με αυτό το ποσό, θα πρέπει η ενδιαφερόμενη ελληνική ομάδα να πάρει πρώτα την άδεια του Αστέρα Τρίπολης που έχει τον πρώτο λόγο. Και εδώ που τα λέμε, οι κύριοι Μπάκος και Καϋμενάκης αποκλείεται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Μάλλον θα τον «τσιμπήσουν» από τη Φορτούνα και θα τον διαπραγματευτούν με τα τριπλάσια χρήματα.

Στον Ολυμπιακό η εκτίμηση προς τον Γιαννιώτα είναι δεδομένη, ενώ πρόσφατα ο παίκτης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, αφού οι μάνατζερ εκτίμησαν πως ο Σαββίδης μπορεί να κινηθεί για τον 22χρονο. Στον Παναθηναϊκό επίσης θεωρούν ότι ταιριάζει στην ομάδα, ενώ και η ΑΕΚ, που φέτος το καλοκαίρι έχει στρέψει τα βλέμματά της στην ξένη αγορά, δεν αποκλείεται να θελήσει να αποκτήσει και έναν ακόμη Έλληνα. Άλλωστε, είχε ενδιαφερθεί έντονα και πριν από 2,5 χρόνια, όταν τελικά απέκτησε μόνο τον Κατίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα