Αέρας η ΑΕΚ, 4-0 τη Λάρισα

Ο Αλέξης Κούγιας παρά το ότι είχε δηλωθεί ως… διερμηνέας, προτίμησε να μην ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και ήταν τυχερός, διότι δεν είδε από κοντά τη συντριβή της ομάδας του από την απολαυστική ΑΕΚ με 4-0. Η Ένωση έκανε, μεν,  είκοσι τελικές, αλλά στην πραγματικότητα δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα, κόντρα σε έναν αδύναμο αντίπαλο.  Έκανε και συντήρηση δυνάμεων εν όψει Ριέκα, έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Μπακασέτα, Αραούχο ο Χιμένεθ και μάλιστα αμφότεροι σκόραραν. Γιορτή χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Μετά από σέντρα του Μπακάκη και φανταστικό γυριστό του Μάνταλου, έγινε το 1-0 μόλις στο 4′. Το 2-0 έγινε στο 34′ μετά από βαθιά μπαλιά ακριβείας του Μάνταλου, κοντρόλ και κατέβασμα μπάλας  από τον Λιβάγια, πάσα του τελευταίου στον Κλωναρίδη και πλασέ του τελευταίου σε κενή εστία.

Με την έναρξη της επανάληψης αποβλήθηκε ο Αγκάνοβιτς για αγκωνιά στον Βράνιες (σωστή υπόδειξη) Στο 74′ ο Αστρίτ έδωσε στον Μπακασέτα, ο οποίος γύρισε και αστραπιαία σούταρε με αποτέλεσμα ο Μποζόνοβιτς να αιφνιδιαστεί και να δεχθεί τρίτο γκολ. Στο 86′ ήρθε και το κερασάκι της τούρτας. Ο Αϊντάρεβιτς σέντραρε και ο Αραούχο με κεφαλιά  έκανε το 4-0 και άνοιξε λογαριασμό για φέτος…

ΑΕΚ: Ανέστης, Λόπες, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, Μάνταλος (81′ Βλαχομήτρος), Χριστοδουλόπουλος (69′ Μπακασέτας), Κλωναρίδης, Λιβάγια (76′ Αραούχο)

ΑΕΛ: Μποζόνοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γιοβάνοβιτς (78′ Γκριζμάν), Γουάλας, Αντόνι, Λαγός, Ναζλίδης, Λεοζίνιο (46′ Αγκάνοβιτς), Ντέλετιτς (46′ Περόνε).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα