Αήττητος στην Premier League, ενώ έχανε από τα Φερόε…

Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν ο Ρανιέρι! Σιγά-σιγά θα πρέπει να αρχίσουμε να το παραδεχόμαστε. Και εδώ που τα λέμε, ήταν μάλλον άδικη η κριτική που δέχθηκε ο Ιταλός προπονητής κι από μας και από τον κόσμο και από το σύνολο του Τύπου…

Κι αυτό, διότι στο ξεκίνημά του με τη Λέστερ στο αγγλικό πρωτάθλημα η ομάδα του κάνει όργια. Άρα, κάπως θα έχει βάλει το χεράκι του, δεν μπορεί. Μετά από πέντε αγωνιστικές στην Premiership η ομάδα του είναι μόνη δεύτερη με 11 πόντους και με αήττητη πορεία, καθώς έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Για την πέμπτη αγωνιστική η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από την Άστον Βίλα, αλλά τελικά νίκησε με 3-2 και έμεινε στο… κατώφλι της Μάντσεστερ Σίτι που προπορεύεται με 15 βαθμούς. Σύμμαχός του σε αυτή την πορεία ο 28χρονος επιθετικός, Τζέιμι Βάρντι, που πέρσι πέτυχε πέντε γκολ σε όλο το πρωτάθλημα στην πρώτη του συμμετοχή στην Premier League και φέτος έχει ήδη τρία γκολ σε πέντε ματς.

Προφανώς, λοιπόν, ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει προπονητικές γνώσεις, απλά δεν κατάφερε ποτέ να τις ξεδιπλώσει ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Και επειδή Έλληνες και Ιταλοί έχουν καλή επικοινωνία, τελικά αποδεικνύεται ότι το πρόβλημα δεν το είχε ο Ρανιέρι, αλλά οι άνθρωποι της ΕΠΟ και γενικά το κλίμα που υπήρχε στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα