Άγιοι Ανάργυροι: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και μετά αυτοκτόνησε

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην οδό Ευριπίδου 25 στους Αγίους Αναργύρους, με μοιραίο πρωταγωνιστή έναν 42χρονο αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος σκότωσε την πεθερά, τη σύζυγο και την 4χρονη κόρη του, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το υπηρεσιακό όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.

Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν συγγενείς και φίλοι που αναζητούσαν την οικογένεια και δεν μπορούσαν να βρουν κανέναν, έσπευσαν στο διαμέρισμα χτύπησαν κουδούνι και δεν απάντησε κανείς. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο παραβίασαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα, με τους 4 νεκρούς.

Από τις πρώτες ενδείξεις, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη επισήμως, ο αστυνομικός, εκτέλεσε την κορούλα του μόλις 4 ετών, την σύζυγό του και την πεθερά του και μετά έδωσε τέλος στην ζωή του. Ο αστυνομικός, ήταν αρχιφύλακας στην φρουρά της Βουλής και τώρα ήταν αποσπασμένος στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη. Η σύζυγός του ήταν γιατρός και εργαζόταν σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων, όπως επίσης και η πεθερά του.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής, ο οποίος θα προσδιορίσει τον χρόνο θανάτου τους έτσι ώστε να καταλάβουν οι αρχές πότε έγιναν τα εγκλήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα